Digsby İle Hesaplarınıza Hükmedin

Bu konuyu okuyanlar

snra

Müdavim
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
1,033
Reaksiyon puanı
22
Puanları
0
Digsby yazılımı sayesinde e-posta, sosyal ağ, anlık mesajlaşma hesaplarını tek bir yerden kullanabiliirsiniz. Yazılımı kurmayı ve kullanmayı anlattık.

Junior editörlerimizden Göksel Atakan'ın çalışması üzerine birkaç tuğla da biz koyup Digsby yazılımını Foto-Ders ile anlatmaya karar verdik. Kendisine teşekkür ediyoruz. Onun yazısına da göz atmanızı öneririz.

Nedir, Ne Değildir?

Şapkalı Kinder yumurtayı andıran logosuyla Digsby, e-posta (Gmail, Yahoo Mail, Hotmail, POP/IMAP, AOL/AIM mail), sosyal ağ (Facebook, MySpace, Twitter) ve anında mesajlaşma (AIM, Windows Live Messenger, Yahoo Messenger, Google Talk, ICQ, Jabber) hizmetlerini tek çatı altında topluyor. Bu listeye ileride yenilerinin de ekleneceği belirtiliyor. Yazılım henüz beta ancak sürekli geliştirildiği için var olan hatalar hızla kapatılıyor ve yazılım kendisini otomatik güncelliyor.

Digsby'nin bir hoşluğu da farklı hesaplarınızda yer alan aynı kişiyi birden fazla değil de tek kişi olarak görüntüleyebilmeniz. E-posta hesapları 5 dakika aralıkla kontrol ediliyor ve Digsby içinden tek tıkla e-postaları yönetebiliyorsunuz. Ayrıca Foto-Ders'te değinmedik ama çeşitli temalarla görünümünü isteğinize göre şekillendirmek çok kolay.


Trillian'ı denediyseniz Digsby'yi onun daha kapsamlısı olarak tanımlayabiliriz. Digsby'i tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Şimdilik yalnızca Windows için mevcut ancak diğer platformlar için de geliştiriliyor.

:: İndirmek için tıklayın.

Bilgi İçin: Digsby
Yazan: Saner Apaydın, Göksel Atakan
SDN - http://shiftdelete.net
 

sevindi

Asistan
Katılım
23 Mart 2008
Mesajlar
124
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
pidgin vardı buna benzer dilin sadece ingilizce ve kürtçe olması kafamı karıştırmıştı bunu bir deniyim bakalım...
 

calvaria

Müdavim
Katılım
25 Mart 2008
Mesajlar
1,616
Reaksiyon puanı
9
Puanları
38
Çok güzel bi programa benziyor indirdim kurmaktayım...
Çok teşekkür ederim Foto anlatım çok güzel olmuş...

Edit: Ya Saner hocam buna mynet mail ekleyebiliyormuyuz bi söylerseniz çok sevinirim.
 

byhasanbey

Öğrenci
Katılım
27 Ocak 2007
Mesajlar
29
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
seçeneklerde mynet yok. ama eklemenin bir yolu var mı? ben de merak ettim.
 
Üst