Digitürk PLAY Tek maç bilgilendirme

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bugünkü maçı izlemek için digitürk play den fb-gs maçını almak istiyorum 35 tl gibi bir fiyat söz konusunu fakat ben bu parayı verdiğimde internetten rahatça izleyebilecek miyiz ? Fiber internet kullanıyorum tek sıkıntım 35 tl verip bana yayın gelmemesi. Birde alırsam yayın ne zaman açılır ne zaman biter bilgisi olan var mı ?
Bu da link http://www.digiturkplay.com.tr/Icer...r/Spor-Toto-Super-Lig/Fenerbahce--Galatasaray

adminia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sakın almayın. Ben geçen sene aldım. Deli oldum düdük çaldı yayın gitti. Maçı ha geldi gelecek derken radyodan takip ettik. Onun yerine gidin IP Tv üyeliği alın daha iyi.

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
normal lig maçlarında sıkıntı olmuyor, ama derbilerde ekstra bir youğunluk olduğu doğrudur. eğer yayın tamamen kesilmez ise (bu sezon fenerbahçe-trabzon maçında olduğu gibi) fiber internet ile çok büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. ama yine de bir televizyon gibi izleyemeyeceğinizi bilerek alabilirsiniz.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Trabzon maçında gümlemişti. Bakalım bu sefer ne olacak

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Git kafelerde izle,yada maçı veren sitelerden bak.

KimeNebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadasin dedigi gibi netin gayet iyi ama yogunluk olursa sorun cikabilir..vazgecersen sopcast tan gayet guzel sekilde izlersin twitter daki sahis iyi yayin yapiyor her hafta ondan izliyorum.

CerkezEthem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
3 senedir kullanıyorum digiplay' i hiç sıkıntı yaşamadım. Yoğunluk dersenizde 70 kişilik öğrenci yurdunun netinden bağlanıyorum sıkıntı yaşamıyorum.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Direk yayın buldum ama 2. yarı güm.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Gayet sorunsuz bir şekilde izledim , dışarıda güzel bir yerde izlemek istesem aşağı yukarı bu fiyatı verecektim. En azından rahat bir şekilde yayıla yayıla evde izledim maçımı.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Bizim burada 10 tl falan. Ama evde izledim bu sefer.