Digiturk Play HD Görüntüsü

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Maçı izledim görüntü gayet iyiydi.Hızım 2 mb.
Tek beğenmediğim yanı yayındaki gecikme,normal yayınla arasında en az 30 saniye oynuyor.Bu sorunuda halletseler harika olacak. :)

Böyle bir şey mümkün değil.
Maç yayını 40 tane aktarımdan geçip sizin bilgisayarınıza geliyor 30sn gecikme gayet normal.

Evinizde UYDU ve normal bildiğini basit antenli TV yayını varsa onlar arasında bile 1sn yayın farkı olduğunu görebilirsiniz.

Digitürk play şuan ki en iyi, en kaliteli yayın yapan ortam.

Geçen sene 1mbit ile de denedim canavar gibi oynatıyor.
Gerçi bu sene infinity diye bir teknoloji eklediler yayın daha bir iyi oldu belki 1mbit de sıkınyı çıkabilir.
Ancak şimdi de 1mbit internet kalmadı 8den 3 e düşüyor artık.

Yani kısaca özellikle 2-3 arkadaş ortak almak çok mantıklı.
1BjK lı 1 FB li 1 GS li ortak almak lazım.
Herkes kendi maçını rahat rahat izler. Sadece aynı anda hepsi izlemeyez

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Nasıl bir indirim kodu normal kurulum icinmi?

Sezonluk paket aldıktan sonra -2-3 gün sonra e-posta adresine bir promosyon kodu geliyor. O kod ile diğer kanalları ücretsiz 2 ay izleyebiliyorsun. Tabi devam ediyor mu hala bilmiyorum.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
@cobra11 :D duy duy bak neler ogreniyoruz :)

Ay basında falan alabilirim yada sadece FENERBAHÇE nin maclarini alırım :D (2 sezon üst üste sıkılınca insan temkinlı oluyor demi? @TrNC)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
@cobra11 :D duy duy bak neler ogreniyoruz :)

Ay basında falan alabilirim yada sadece FENERBAHÇE nin maclarini alırım :D (2 sezon üst üste sıkılınca insan temkinlı oluyor demi? @TrNC)
Sadece fenerbahçe maçlarına 170TL vereceğinze
1-2 farklı takım destekleyen arkadaş bulun ortak alın.
Sen fener maçlarını izle, o GS maçlarını, diğeri BjK maçları... Hiç sıkıntı çıkmaz ama derbilerde bir ortak yol bulmanız lazım.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Sadece fenerbahçe maçlarına 170TL vereceğinze
1-2 farklı takım destekleyen arkadaş bulun ortak alın.
Sen fener maçlarını izle, o GS maçlarını, diğeri BjK maçları... Hiç sıkıntı çıkmaz ama derbilerde bir ortak yol bulmanız lazım.

Kesinlikle iki oturuma izin vermiyor :D

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Vermiyor onu bende biliyorum.
Hatta aynı evde aynı IP ile bağlanan iki farklı PC ye bile izin vermiyor.
Ancak kilit nokta "aynı anda" izin vermiyor.

GS ve FB maçları sadece sezon sonu geldiğinde lig "kızışırsa" aynı gün saat olur yoksa hep farklı gün ve saatlerde olur digitürk aynı saatte hayatta oynanmasına izin vermez.
3 kişi aldınız farzedin. 3 ünüz kendi maçlarınızı izleyeceksiniz.
Boş zamanlarda anlaşırsınız kendi aranızda kullanır yada kullanmazsınız size kalmış...

baranyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben geçen gün beşiktaş - karabük maçını izledim sorunsuz bir şekilde. Daha sonra premium üyen oldum ama şu an lig tv yifalan izlerken donma yaşıyorum. Maçı Google Chrome dan izlemiştim donmadan ama şimdi ordan kanalları açamıyorum. explorer 9 dan izliyorum ama onda da donma var. Kotam daha 10gb civarında acaba ndn böyle bir durum olmuştur?

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Arkadaşlar ben geçen gün beşiktaş - karabük maçını izledim sorunsuz bir şekilde. Daha sonra premium üyen oldum ama şu an lig tv yifalan izlerken donma yaşıyorum. Maçı Google Chrome dan izlemiştim donmadan ama şimdi ordan kanalları açamıyorum. explorer 9 dan izliyorum ama onda da donma var. Kotam daha 10gb civarında acaba ndn böyle bir durum olmuştur?

Digiturk kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Sezon açıldığından beri tüm maçları (Dört Büyükler) akıcı ve yüksek kalitede izledim.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
E-postanıza gelen kampanya linkine tıklayın kampanya süresi geçse bile 199.99 TL'den satın alabiliyosunuz sezonluk pakedi.

trpr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlarda daralma sorunu olduğu yazıyor forumlarda.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
Evet google chrome dev sürümde bazı sorunlar var ama bu sorunlar her sistemde olmuyor.. Size önerim chromium altyapısını kullanan başka bi tarayıcı deneyin mesela coolNovo veya SRWare İron veya Comodo Dragon onlarla açmayı deneyin açılacaktır..

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
TRT1 HD digiturkplay'de çok iyi gösteriyor ama 8 megabite kadar yetmiyor takılıyor (:

sarslanpay80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar samsung televizyonların yeni versiyonlarında web browser mevcut digitürkplay'i çalıştırırmı acaba bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
arkadaşlar samsung televizyonların yeni versiyonlarında web browser mevcut digitürkplay'i çalıştırırmı acaba bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı

zannetmiyorum cünkü bilgisayarlarda izleyebilmek için bir uygulamanın yüklü olması gerekiyor ve onun vasıtasıyla izliyorsun falan alternatif yayınlardaysa normal netten video izler gibi izliyorsun ama ilk yayının kalitesinin yanına yaklasamıyorsun bi ac dene istersen magazaların smart tvlerinde

mnyk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vermiyor onu bende biliyorum.
Hatta aynı evde aynı IP ile bağlanan iki farklı PC ye bile izin vermiyor.
Ancak kilit nokta "aynı anda" izin vermiyor.

GS ve FB maçları sadece sezon sonu geldiğinde lig "kızışırsa" aynı gün saat olur yoksa hep farklı gün ve saatlerde olur digitürk aynı saatte hayatta oynanmasına izin vermez.
3 kişi aldınız farzedin. 3 ünüz kendi maçlarınızı izleyeceksiniz.
Boş zamanlarda anlaşırsınız kendi aranızda kullanır yada kullanmazsınız size kalmış...

Evet mesela ben Galatasaraylıyım. Eğer diğer 3 büyük kulüpten(Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor) 2 veya 3 ortak daha bulabilirsem almayı düşünüyorum. Normalde 200 lira çok para ama böyle 50 ya da 65 liraya falan denk geliyor.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
şimdi lig tv2de galatasraay kadın takımı maçı var. ancak ses var, görüntü yok?

diğer kanallarda sorun yok. sadece lig tv2de var... 3 farklı tarayıcı denedim ama sorun çözülmedi...

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
30 saniye değil,1 dakika 30 saniye,biri karşılaştırma yapmıştı ip tv ile resimli olarak

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
pardon ya yanlış görmüşüm 30 saniye doğru, buda resmi,ip tv ile infi nin farkı zaman açısından

fdyqm.jpg

keremyılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar benim görüntüm böyle maçlarda da böyle oluyor yayını tam ekran izleyemiyorum sorunum çözülmüyor bir türlü müşteri hizmetlerini aradım olmadı canlı destek sorunumu çözemedi arkadaşlar sizden yardım bekliyorum
1896ert.JPG
[/URL][/IMG]

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
nasıl bir monitör kullanıyorsun ki? tüplü, 4:3 monitör kullanıyorsun galiba?

bende görüntü gayet normal. monitörüm 22.5 inç olduğu için boylamasına biraz uzun, o nedenle yukarıda ve aşağıda biraz boşluk oluyor. görüntüyü 46 inç lcd tv ye geçirdiğimde o boşluklar da olmuyor tabi.

DrTfB.jpg