- Konuyu başlatan
cngzkyz
Profesör
Nerden bekliyorsun

Nerden bekliyorsun

Nerden bekliyorsun
Nerden bekliyorsun![]()
webtv alan arkadaslara indirim kodu veriyormus digitürk![]()
O verdikleri o türden bir indirim kodu değik maalesef![]()
Maçı izledim görüntü gayet iyiydi.Hızım 2 mb.
Tek beğenmediğim yanı yayındaki gecikme,normal yayınla arasında en az 30 saniye oynuyor.Bu sorunuda halletseler harika olacak.![]()
Nasıl bir indirim kodu normal kurulum icinmi?
Sadece fenerbahçe maçlarına 170TL vereceğinze
Sadece fenerbahçe maçlarına 170TL vereceğinze
1-2 farklı takım destekleyen arkadaş bulun ortak alın.
Sen fener maçlarını izle, o GS maçlarını, diğeri BjK maçları... Hiç sıkıntı çıkmaz ama derbilerde bir ortak yol bulmanız lazım.
Arkadaşlar ben geçen gün beşiktaş - karabük maçını izledim sorunsuz bir şekilde. Daha sonra premium üyen oldum ama şu an lig tv yifalan izlerken donma yaşıyorum. Maçı Google Chrome dan izlemiştim donmadan ama şimdi ordan kanalları açamıyorum. explorer 9 dan izliyorum ama onda da donma var. Kotam daha 10gb civarında acaba ndn böyle bir durum olmuştur?
Digiturk kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Sezon açıldığından beri tüm maçları (Dört Büyükler) akıcı ve yüksek kalitede izledim.
Yanlarda daralma sorunu olduğu yazıyor forumlarda.
Evet google chrome dev sürümde bazı sorunlar var ama bu sorunlar her sistemde olmuyor.. Size önerim chromium altyapısını kullanan başka bi tarayıcı deneyin mesela coolNovo veya SRWare İron veya Comodo Dragon onlarla açmayı deneyin açılacaktır..nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
arkadaşlar samsung televizyonların yeni versiyonlarında web browser mevcut digitürkplay'i çalıştırırmı acaba bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı
Vermiyor onu bende biliyorum.
Hatta aynı evde aynı IP ile bağlanan iki farklı PC ye bile izin vermiyor.
Ancak kilit nokta "aynı anda" izin vermiyor.
GS ve FB maçları sadece sezon sonu geldiğinde lig "kızışırsa" aynı gün saat olur yoksa hep farklı gün ve saatlerde olur digitürk aynı saatte hayatta oynanmasına izin vermez.
3 kişi aldınız farzedin. 3 ünüz kendi maçlarınızı izleyeceksiniz.
Boş zamanlarda anlaşırsınız kendi aranızda kullanır yada kullanmazsınız size kalmış...
yanlardan daralma sorunu düzeldi sanırım.