Diğer Yarım dizisinde sübliminal skandalı

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ATV ekranlarında yayınlanan "Diğer Yarım" dizisindeki "gizli mesaj" izleyicilerin tepkisini çekti.

diger-yarim-dizisinde-subliminal-skandali-h1404835009.jpg

ATV'de ekrana gelen "Diğer Yarım" dizisinde skandal... Dizide yayınlanan ve tesettürlü bir kadının yer aldığı sahnede sübliminal mesajverildi.

GİZLİ AHLAKSIZLIK

Dizinin 3. bölümünün 23. dakikasında telefonla konuşan mütedeyyin kadının arkasında bulunan tabelaya işlenen "sex" yazısı izleyicilerden büyük tepki çekti.

NTC Medya tarafından yapılan ve Cuma akşamları yayınlanan dizinin sübliminal mesaj içeren skandal sahnesinden sonra ATV'nin bir açıklama yapması bekleniyor.

Kaynak

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Baktım baktım mesajı göremedim. Meğer şöyleymiş:

080720141603589089944_3.jpg

Kim fark ettiyse iyi fark etmiş.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Atv çok yapıyor bunu sonra da Kanal D geliyor zaten Kurtlar Vadisi'nde de tersten Ezan vermişlerdi Öteki Gündem'de görmüştüm bu mesajı ilgili programı izlerseniz bulabilirsiniz orada çiçekliydi yazı

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Bu kadarda bariz yapılmaz arkadaş.Ayrıca böyle bir dizide böyle bir mesajın verilmesi tamamen kötü niyettir.ATV nin yapımcı şirketle ilişiği kesip diziyi yayından kaldırması lazım bence.Hep masonların işi bunlar:biggrin:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sonra RTÜK ceza verdi diye zirlarlar RTÜK'ün daha agir cezalar vermesi lazim milleti zehirliyorlar

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Bazıları bilinçaltı programlamanın zararsız olduğunu düşünüyor olabilir ama sizin kendi kontrolünüz altında gerçekleştirdiğinizi düşündüğünüz hareketlerin %99'u bilinç altı tarafından kontrol edilir. Sizde hiç bir zaman bu hareketinizin asıl sorumlusunun gerçekte bir başka kaynak olduğunu düşünemezsiniz. Çünkü içinizden geldiği gibi özgürce hareket ettiğinizi düşünürsünüz. Aslında o içinizden geldiğini sandığınız özgürlük, bilinçaltından gelen programlı bir köleliktir. Bu sahada ki çalışmalar gizli laboratuvarlarda uzun yıllardır sürdürülüyor ve durum sandığınızdan çok daha ciddi.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hemen hemen herkesin hergün düşündüğü şey değil mi bu neyin açıklamasını yapsınlar :D

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
ntc medyadan ne beklenirki kraldan çok kralcı bunlar