Diğer forumların geride kalması

ycbulut

Asistan
Reaksiyon puanı
3
SDN Forum senelerdir diğer forumların gerisindedir. Kimse kusura bakmasın ama bu acı ve gerçektir. Bu konuyu bile kimse okumaz, sanmıyorum çünkü SDN Forumda takılmıyor ya da girmiyor. Açtığım konuların %60'ına cevap bile gelmiyor. Size tek bir örnek veriyorum: DH Forum. Aradaki fark ortadadır. Acilen bişeyler yapmazsanız kısa süre sonra forumda insan kalmayacaktır. Şimdi banlarlar beni eleştirdim ya da DH Forumdan örnek verdim diye ama benimki sadece öneri. Neyse her şey ortada, eyyorlamam bu kadar. :devil2:

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
SDN Forum senelerdir diğer forumların gerisindedir. Kimse kusura bakmasın ama bu acı ve gerçektir. Bu konuyu bile kimse okumaz, sanmıyorum çünkü SDN Forumda takılmıyor ya da girmiyor. Açtığım konuların %60'ına cevap bile gelmiyor. Size tek bir örnek veriyorum: DH Forum. Aradaki fark ortadadır. Acilen bişeyler yapmazsanız kısa süre sonra forumda insan kalmayacaktır. Şimdi banlarlar beni eleştirdim ya da DH Forumdan örnek verdim diye ama benimki sadece öneri. Neyse her şey ortada, eyyorlamam bu kadar. :devil2:

Bencede DH sanki bir çöplük gibi.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Şöyle bir göz attım da, açtığın konuların çoğuna onlarca cevap verilmiş. İnsanların bilgisi olmayan şeyler hakkında bile sırf mesaj yazsın diye bekleyemezsin. Varsa bilen biri çıkar yazar. Nitekim öyle olmuş, geç de olsa cevaplar yazılmış konularına.

Ha forum ileri gider, geri gelir, bu ayrı mesele. Bu gibi takipler zaten günlük yapılıyor ilgili uzmanlar tarafından ve gereken ne ise planlanıyor.

Sen yine iyisin ki o kadar cevap almışsın. Ben bi merhaba diyorum takan yok :D :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Actigin konulara baktimda birak %60'ina cevap gelmemesini, neredeyse hepsine cevap gelmis. Toplasan hepi topuna iki konuna cevap yazmamislar.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Donanım Haber bende konu açtım yaklaşık 200 ye yakın 10 una ancak cevap gelmiştir.
Technopat açmaktan korkuyom ota boka ceza veriyolar.
Teknoseyir de takip sistemi var orayı tam çözemedim ama orada iyidir
Shiftdelete ise bilenler hemen cevaplarlar o konuyu bilmiyorlarsa araştırır geç de olsa yazarlar.

Siz ard arda mesaj attığınız için konulara cevap gelmemiş veya geç cevap gelmiş olabilir

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben de bir konuya cevap gelmeyince 315 defa güncel yazanlara sinir oluyorum ne yapacağız?
Bu konuda verebileceğin nadir örneklerden biri zaten donanimhaberdir ama orasi da çöplük oldu iyice. Konular o kadar çabuk alta iniyor ki görülmüyor bile. Bu arada elestirilenler banlansaydi forumda kimse kalmazdı. Açtığın konularin da çoğuna cevap verilmiş, son zamanlarda biraz üye azalisi olduğu konusunda ise katılıyorum

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Şimdi banlarlar beni eleştirdim ya da DH Forumdan örnek verdim diye ama benimki sadece öneri. Neyse her şey ortada, eyyorlamam bu kadar. :devil2:

Sen burayı diğer forumlarla karıştırıyorsun sanırım. Biz kimseyi eleştiriyor diye forumdan atmayız, atmadık.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Dünyanin en büyük oyun platformu olan steamde bile üc gün bekledigim oluyor. Oradaki aktif üye sayisi günde 6 Milyon civari..

Üyelerin bu isi gönüllü yaptigini hatirlatmak isterim.

Bahsettigin olay sadece burada degil, dh'de ve taninan bircok teknoloji sitesinde mevcut. Bir konu aciyorsunuz akabinde 500 sefer güncel güncel diye mesaj atiyorsunuz. Yollanan mesajlarin arasindaki süre farki 20 dakika.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
daha önce dediğim gibi;
diğer forumlar sdnye kurban olsunlar.
hele bizim gibi yönetimi öpüpte başınıza koyun :lol:
bizim gibi sevimli, şeker, sıcakkanlı, sevecen.. neyse uzatmayayım :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
böyle cevap yazın güncel yamak daha çabuk cevap getirmez öncelikle resimleri gömmelisin link koyma tıklamam video için de geçerli...
resim :
[ i m g ] resim url [/ i m g ] [v i d e o ] v i d e o u r l [ / v i d e o ] boşluksuz.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Konu başlıklarını kendin okuyor musun merak ettim , içeriğe biraz uygun başlık koysan daha çok yardımcı olurlar.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Valla forumu 15-20 kişi ayakta tutuyor. Bu bir gerçek. Gözlemim bu yönde. Ama modlar içinde de bana çok yardımı dokunan oldu. Hepsine çok teşekkür ederim. Ellerinden geldiği hatta fazlasını bile yapıyorlar. Bunu konuya cevap yazmaya indirgememek lazım. Belki de forumda belli bir zaman geçirdiğimden dolayı da olabilir bilemiyorum ama yardım isteyip te yardım alamayan görmedim.

Yukarıda modların dediği gibi, bilgi dahilindeyse cevap yazılıyor ama bilgi yoksa da boş yorum atmak olmaz :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Onlarca foruma üye oldum.Hem dostluk yönünden hem de yardım yönünden SDN'nin memnun ettiği kadar memnun etmedi diğerleri.
Sorduğum her soruya cevap aldı. Birçok sorunu çözdüm sağolsunlar.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Tamam örnek verirsin de kimse bana dh gibi bir çöplükle burayı kıyaslamasın :D bak dh dediler yine gülme tuttu :lol: