Diego Ribas İstanbul'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahçe, yeni transferi Diego Ribas’a kavuştu.

10507949_262224800644618_522830820_n.jpg

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Diego, resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul'a geldi. Brezilyalı yıldız oyuncuyu havaalanında coşkulu bir taraftar gurubu karşıladı.

Yarın sağlık kontrolünden geçecek Brezilyalı yıldız, ilerleyen günlerde taraftarın önünde resmi imzayı atacak.

Diego, Fenerbahçe'nin 14 Temmuz’daki sezon açılışında yer alacak.

YILDIZ OYUNCUDAN İLK SÖZLER!
Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Diego Ribas, "Burada olduğum için çok mutluyum. Bu rüya sonunda gerçekleşti. Fenerbahçe'de oynayan ya da Türkiye'de oynayan çok arkadaşım vardı. Kulübün ve taraftarın büyüklüğünü duymuştum" dedi.

İstanbul'a Cristian ile geldiği hatırlatılan Diego, "Uçakta konuştuk, daha önceden de konuştuk. Yıllardır Fenerbahçe'ye hizmet veriyor ve bana da önemli yardımları oldu" dedi.

Kazanmak için buraya geldim" diyen tecrübeli oyuncu, "Kazanan takımdan geldim, kazanmak istiyorum. Gollerimi göstermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncu Fenerbahçe taraftarıyla ilgili ise, "Fenerbahçe taraftarıyla iletişim halindeydik. Mesajları beni motive etti. Çok teşekkürler" dedi.

NTV Spor

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Diego Isınma Turlarında

diego-fb.jpg

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Brezilyalı yıldızı, kulüp binasını ve stadı gezdi.

Sabah saatlerinde Ulus’taki Liv Hospital’da sağlık kontrolünden geçen Diego Ribas, akşam saatlerinde ise kulüp binasına gelerek, kulüp departmanlarını gezdi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nı da gezen Diego Ribas, soyunma odalarını ve saha içini de görme fırsatı yakaladı. Kulüp İletişim Birimleri ile Fenercell departmanını da ziyaret eden Diego Ribas’a bu ziyaret sırasında İdari Menajer Hasan Çetinkaya eşlik etti.
Kulüp ziyareti sırasında Asbaşkan Abdullah Kiğılı, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, CEO Hasan Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Haker ve Metin Doğan ile de tanışan Brezilyalı yıldız, sarı-lacivertli yöneticilerle sohbet etme fırsatı yakaladı.
Son olarak Fenerbahçe Müzesi ve Fenerium’u gezen Diego Ribas, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nı çok beğendiğini söyledi.

Kaynak : http://amkspor.com/2014/07/10/diego-isinma-turlarinda-325928/