Didier Drogba Galatasaray'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bu arada dergi aboneliği için form doldurmustum cevap gelmedi neden acaba..

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Sistemi onlar yapıyor!

Bu arada birçok yabancı futbolsever, Galatasaray’ın oyun sistemi ve sahaya dizilişi konusunda Türkler’le yarışacak kadar detaylı tablolar hazırladı ve internette yayınladı. FIFA ve PES gibi oyunlarda da Galatasaray’ın artık ilk tercih edilen takımlardan biri olacağı belirtiliyor.

http://www.fanatik.com.tr/ingilizler-galatasarayi-konusuyor_3_Detail_476_293753.htm

Dün Drogbayı Pes 2013'de GS'ye transfer ettim ilk maçta 4 gol mü ne attım yalan olmasın :D en zor ayarda oynuyorum normalde 2'yi çok zor geçerim. Dorgbaya arapası, drogba ve gol. Zevk aldım GS'den ilk defa yemin ederim :D:D

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama fenerbahçe yapmış olsa bu transferleri bütün fenerbahçeli medya büyük transfer yüzyılın transferi vs vs şekilde manşete çıkar fenerbahçeli yorumcular sosyal medyacılar ve türevleri çıkıp asrın transferi tarzı yorumlar yapardı geçmiştede örnekleri bulunduğu gibi kimse inkar etmesin diye özellikle belirtmek istiyorum lakin bu transferleri yapan söz konusu takım GALATASARAY olunca ve bu GALATASARAY kendilerinin ancak ve ancak rüyalarında görebilecekleri BAŞARILARA sahip olunca böylesi hesaplar yaşlı futbolcu vs vs söylevleri olabiliyor 15 milyon euro verilip getirilen çakma golcü guiza 1 yıl dayanamadıkları aragones maldonado vs vs vs tarzı kıytırık futbolculara alışık bir taraftar topluluğu&klübün böylesi büyük futbolcuları bir arada aynı takımda gördüklerinde hazmedemeyip acizane şekilde yorumlar yapabilir kendi hallerine bırakmak lazım ve şimdi yine bazıları çıkıp efendim alex anelka carlos vs vs vs futbolcuları sayar bakın hagi galatasaraya gelmeden önce realmadrid barcelona gibi bugunun en üst seviye ve o zamanında en üst seviye takımlarında top koşturmuştur GALATASARAY bu tarz futbolculara alışık bir takımdır transfer maliyetlerine bakınca guizaya 15 milyon euro veriliyor ve elde edilen gelir ile başarı 0 ise drogbaya verilen totaldeki 10 milyon euro ve futbolcunun kariyeri maliyet konusunda HİÇ'tir bir diğer futbolcu sneijder ise totalde 25 milyon euro net olarakta bir fiyatlandırma gerekirse 30 milyon euro olacaktır yıllık alacakları dahil sanırım bu fiyatlar ve 2 futbolcu 40 milyon euro maliyete sahip olarak GALATASARAY'A gelmiştirler bilen arkadaşlar vardır elbet şampiyonlar liginde bir üst tura çıkarsa galatasaray çeyrek final oynarsa hadi ALLAH'ın yardımı ile yarı finale kalırsa ne kadarlık bir gelire sahip olacaktır ve bu gelirler +forma satışları +marka değeri+ vs vs ile birleşir ise karşılamaktan ziyade aşmazmı ? sözkonusu transferleri galatasaray yaptığı için yaşlı bitmiş tükenmiş futbolcular olarak nitelendirilmesi gayet normal karşılanmalıdır gülüp geçilmesi gerekli şeyler olarak anlaşılmalıdır bir takım düşünün sadece GALATASARAYI yenmeyi başarı sayan psikolojik üstünlüğü yanlış yerlerde arayan yönetici topluluğu diğer yandan avrupada yer edinmiş avrupa topraklarından herhangi birinde yoldan geçen birine TURKİYE dediğinizde GALATASARAY diyen barcelonanın arsenalin milanın ve daha nice avrupa büyüğünün tanıdığı bir klüp GALATASARAY hep dediğim birşey vardır küçük takımlar ispanyada barcelonayı yenmek ister ingilterede man udt fransada lyonu almanyada bayern münich i TÜRKİYE'DE ise GALATASARAY'I varın gerisini berisini siz düşünün diyecek birşey yok .

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
bu arada dergi aboneliği için form doldurmustum cevap gelmedi neden acaba..
Zannedersem telefonla ulaşırsanız daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz ve ayrıca daha hızlı bir geri dönüş olabilir diye düşünüyorum...
İletişim: 0 212 305 19 11

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
1- Drogba resmen Galatasaray'dadır, gelmeyecek diye sevinen olmasın.

2- Drogba parasını çatır çatır alacaktır o Çinliler'den. :)

Sneijder için diyordum gelmiş geçmiş en büyük transferdir diye ama o lafımı geri alıyorum. Gelmiş geçmiş en büyük transfer Drogba'dır. 1,5 senedir rüyalarımızdaydı zaten. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ünal Başgan ‏@UnalBasgan
Aziz'e dünya yıldızından kastın Emre ile Webo muydu diye sordum."Ne sandın kandırdım seni gittin Sneijder'i,Drogba'yı aldın ahahahühühü"dedi

ahahahühühüahahahühühüahahahühühüahahahühühüahahahühühü:laugh::laugh::laugh:

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iyiki geldin drogba..#

Didier+Drogba+-+Galatasaray'da+(28.01.2013)+-5.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Drogba ne gol attı be! :D

Aslanım benim.

Cezayir 2-2 Fildişi

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Drogbaaaaaaaaaaaaaaa

[video=youtube;JBMVaGomOxQ]http://www.youtube.com/watch?v=JBMVaGomOxQ&feature=youtu.be[/video]

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Attığı gol adam ya :D [video=youtube;JBMVaGomOxQ]http://www.youtube.com/watch?v=JBMVaGomOxQ&feature=youtu.be[/video]

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Şu adam bide Müslüman olsa varya tadından yenmez. Ayrımcılık yaptığımdan değil, adamın karakteri çok iyiymiş, bide dinimize geçse çoğumuzdan iyi müslüman olabilir.

Neyse hoşgeldin tekrar kocaoğlan.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ünal Başgan ‏@UnalBasgan
Fenerbahçe'nin yeni transferlerini öğrendiğimiz andaki biz:

GI6YTU8.jpg

:D.

Hoşgeldin #Drogba :)

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Adam bu adam şimdi rakiplerimiz düşünsün :)

Reaksiyon puanı
10,315
Galatasaray'da Drogba şoku!

442636973615.jpg

Shangai Shenhua resmi internet sitesinden Galatasaray'ı şok edecek bir açıklama yaptı

Shangai Shenhua Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Drogba'nın hala sözleşmeli oyuncuları olduğunu ve gerekirse FIFA'ya başvurabileceklerini belirtti.

Shangai Shenhua'dan Galatasaray'ı şok edecek açıklama geldi. Galatasaray'ın renklerine kattığı Didier Drogba ile ilgili Çin'de formasını giydiği kulüp olan Shangai Shenhua'dan Sarı-Kırmızılılar'ı şok edecek bir açıklama geldi.

İşte o açıklama;

"29 Ocak 2013 tarihinde Galatasaray Spor Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla futbolcumuz Didier Drogba'yı renklerine kattığını açıklamasını bizi derinden şaşırttı.

Drogba'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynama isteğini anlıyoruz. Ancak 1 temmuz 2012 tarihinde 2,5 yıllık sözleşme imzaladığımız futbolcuya karşı, sözleşmenin imzalanma tarihinden bu yana sözleşmenin taşıdığı tüm yükümlülükleri yerine getirmiş bulunuyoruz.

Drogba ile Shangia Shenhua Kulübü arasındaki sözleşme hala geçerlidir.

Shangai Shenhua Kulübü yatırımlarını korumak için gerekli kanıtları FIFA'ya sunmaya hazırdır"

kaynak

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yakında bunu görürseniz hiç şaşımayın: :D

vader.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
[video=youtube;QZhghxB2b0I]http://www.youtube.com/watch?v=QZhghxB2b0I[/video]

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
DİDİER DROGBA İMZAYI ATTI
didier-drogba-istanbul-galatasaray-transfer-fildisi-sahili-milli-takimi-forma-numara-imza--488794h.jpg

Spor - 31 Ocak 2013 16:03
[h=2]Fildişili yıldız, Cezayir maçı sonrası takım otobüsünden inerek, taraftarın elindeki G.Saray formasını imzaladı...[/h]Fildişi’ni yarı finale taşıyan Drogba, karşılaşma bitiminde stattan ayrılırken taraftarların tezahüratları üzerine otobüsten inerek onların yanına yaklaştı. Drogba, taraftarlarla el sıkışırken, medyanın röportaj taleplerini ise geri çevirdi.
Taraftarların elindeki G.Saray formasını gören Didier Drogba, otobüsten inerek formayı aldı ve imzaladı. Ünlü futbolcu, transferiyle ilgili herhangi bir açıklama ise yapmadı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ünal Aysal: "Drogba büyük bir oyuncu, büyük bir star. Galatasaray da çok büyük bir kulüp. Drogba, mesleğinin son 2-3 yılı içinde aradığı doğru adresi buldu. Sözleşme sorunu yok. Drogba'nın eski kulübünden ayrılırken parasını alamadığı için ayrılma sebepleri var. Bu çok ciddi bir kontrat bozma sebebidir. Bu Drogba ile kendi kulübü arasında bir meseledir. Bizimle olan kontratında en ufak bir aksilik yok ve Drogba'nın Galatasaray'da oynamasına mani bir durum olduğunu zannetmiyorum. Kendisinin Şubat'ın 12 veya 13'ü gibi Türkiye'de olacağını tahmin ediyoruz."

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Sergen:''Webo ile Drogba'yı karşılaştıran arkadaşların ciddi sıkıntılarının olduğunu düşünüyorm. Webo, Drogba'yı yolda görse imza ister abi"

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Sergen:''Webo ile Drogba'yı karşılaştıran arkadaşların ciddi sıkıntılarının olduğunu düşünüyorm. Webo, Drogba'yı yolda görse imza ister abi"

Dünya daki tüm taraftarlar bir oyuncu kıyaslaması yaparken dünya futboluna ne katmış ona bakar.
Fenerli taraftarlar Bir oyuncu kıyaslaması yaparken Fenerbahçe ye ne katmış ona bakıyor.Hagi ile Alex i kıyaslıyorlar Hagi Fenere ne kattı.Bişey katmadı o halde Alex daha iyi.Böyle saçma bir bakış açısı olabilirmi ya :d

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Maça gidecek olanlar. Tezahürat budur. :D

[video=youtube;KI-zGqmRPag]http://www.youtube.com/watch?v=KI-zGqmRPag[/video]

[video=youtube;SgeHJmsBstc]http://www.youtube.com/watch?v=SgeHJmsBstc[/video]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Türk hackerlar Shenhua'yı hackledi!

Fifa'ya gideceğinin haberlerinin ardından Türk hacker grubu Çinli spor kulübünü sitesini hackleyerek "Free Drogba" (Drogba'ya Özgürlük) yazsını bıraktılar ..

Dün gece 01:00 sırasında Çinli Shangai Kulübü resmi sitesi hacklendi ve ardından site yarım saat kapalı kaldı.. Sitede eski haline getirildikten sonra 01:30 suları tekrar yayına girdi.

İşte Kulübün hacklendiği sıradaki ekran görüntüsü:

Drogba_Shenhua_Kulup_Hack.jpg

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=2190

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Parçalı Fil geliyor. :P

drogba717.jpg

Drogba ne zaman gelecek? İlk maçı...

Fildişi Sahili'nin Afrika Kupası'ndan elenmesi en çok Galatasaraylı taraftarları sevindirdi. Fildişi Sahilli'nin kupaya veda etmesinin ardından Emmanuel Eboue ve Didier Drogba'nın da İstanbul'a geliş süresi kısaldı.

Bu hafta içerisinde İstanbul'da olması beklenen Eboue ve Drogba'nın takımla çalışmalara başlayacağı ve Eboue'nin Antalyaspor ile oynanacak maçın kadrosunda olacağı belirtildi.

Didier Drogba için Çin Futbol Federasyonu'ndan henüz gerekli evrakları alamayan Galatasaray'ın Fildişili oyuncuya geçici lisans çıkartacak. Peki Galatasaray ve Drogba'yı nasıl bir süreç bekliyor? İşte cevaplar;

FIFA'NIN VERDİĞİ SÜRE PAZARTESİ SAAT 17:00'DE BİTİYOR

FIFA'nın Çin kulübü Shangai Shenhua'ya verdiği süre 4 Şubat Pazartesi saat 17:00'de sona erecek. FIFA'nın verdiği bu sürenin sona ermesinin ardından Drogba'yı bekleyen 'maksimum' 21 günlük bir süre daha olacak ve Fildişili oyuncu gecici lisansını almak için FIFA'nın onayını bekleyecek.

FIFA'nın kararının ardından Türkiye Futbol Federasyonu da kadro sayfasında Drogba'ya yer verecek ve Fildişili oyuncu da Galatasaray formasını resmi olarak giymeye başlayacak.

Bu hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlayacak olan Drogba'nın 15 Şubat'ta oynanacak olan Akhisar Belediye maçında sarı-kırmızılı takımın kadrosunda olması bekleniyor.

Sporx