Bu arada Mourinho Drogba'yı aramış Galatasaray'a git demiş.
Schalke ve Milan resmi teklif yapmış ama kabul etmemiş Drogba.
Pepe: Hocam duran toplarda ileri gideyim mi?
Morinho: Yok sen Galatasaray'a git.:laugh::laugh:
Bu arada Mourinho Drogba'yı aramış Galatasaray'a git demiş.
Schalke ve Milan resmi teklif yapmış ama kabul etmemiş Drogba.
Paintle hallederiz.
Dün Dentinho 7 numara mı giydi?
Öyleyse 15 numaraya da izin çıkmıştır.
Storecuların oyununa gelmeyeyim de.![]()
Hayırlı olsun galatasaray adına fakat dikkat edinde elinizde patlamasın beşiktaşa quaresma gelmişti hatırlarsanız antremanlara katılmıyordu doğru dürüst gol attığıda yoktuumarım yararlı olur. Ha fenerbahçeye laf atanlar size diyorum ne kadar laf atsanızda fenerbahçe gsden hep öndedir
sneijder geldi bjk macında oynadı pek performans gösteremedi . Amacım tartısma değil ama okadar milletle dalga geçmeyin.
epzq ben dalga geçmelerini diyorum. 2 transfer yapınca diğer takımlarla hemen dalga geçilmez fenerde zamanında roberto carlos anelka daha sayamadıgım çok var o zaman hiç dalga geçmemiştik. Dirk kuyt ta ingilterede super oynuyordu burda kötüledi biraz yani neyin ne ollacagı bellı olmaz. iyi günler..
epzq ben dalga geçmelerini diyorum. 2 transfer yapınca diğer takımlarla hemen dalga geçilmez fenerde zamanında roberto carlos anelka daha sayamadıgım çok var o zaman hiç dalga geçmemiştik. Dirk kuyt ta ingilterede super oynuyordu burda kötüledi biraz yani neyin ne ollacagı bellı olmaz. iyi günler..
Avatarı Sneijder mi yapsam Drogba mı karar veremedim Yönetim İstifa![]()