Devlerden Semih'e kanca

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği performansla bir anda Avrupa kulüplerinin dikkatlerini çeken A Milli Takım’ın ve Fenerbahçemizin golcüsü Semih Şentürk, pazar gecesi millilerin Çek Cumhuriyeti’yle oynadığı maçta yakın takipteydi. Tecrübeli futbolcu Almanya’nın Borussia Dortmund ve İngiltere’nin Liverpool takımlarının yöneticileri tarafından izlendi.

Daum tavsiye etti

Köln Teknik Direktörü Christoph Daum tarafından Almanya’nın B.Dortmund Kulübü’ne tavsiye edilen Semih’i uzun süredir takip ettiklerini belirten menajer Anıl Çil "Semih için birçok kulüp teklifte bulunuyor. Fakat Fenerbahçemiz ile sözleşmesi olan Semih’in bonservis sorunu var. Almanya ve İngiltere’den birçok takımın transfer listesinde olan Semih’i çok beğeniyorlar" dedi.

Avrupa kulüplerinin fırsatçı özelliğini çok iyi kullanan Semih’i beğendiğini ifade eden Çil, "Eğer Fenerbahçe bu sezon kadrosunda düşünmezse Semih’e talip olacağız" yorumunu yaptı.

[move]http://www.fenerbahce.com/haberler/29009.php[/move]

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
değilmi ? :S

6 Bundesliga şampiyonluğu

1 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu 1997

Avrupa Kupa Galipleri Kupasını kazanan ilk Alman futbol takımı 1966

Kıtalararası Kupası 1997

lütfen düşünmeden kafadan yorum yapma ;)

iyi forumlar

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Düşünerek ve KAFAMDAN yorum yaptım.

Dortmund şu anda FB'den büyük mü sence?

hangi kupaları aldığını en az senin kadar biliyorum ;)

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
evet büyük Fenerbahçe'den ;)

bir çeyrek final kazanmakla Avrupa'da büyük takım olunmaz....

önemli olan istikrardır !

not : Lİverpool da büyük değil galiba :D :D

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
maxxdump dedi ki:

İstikrarını yesinler bir Cimbomlu olarak şunu söyleyebilirim ve bunu bilmek içinde senin gibi futbol dehası (!) olmaya gerek yok Fener Dortmund'dan daha büyük ve daha kaliteli bir takımdır

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
maxxdump dedi ki:

Hani istikrar son 5 yılda kupalarını ve başarılarını gösterirmisin ? Bence şaka yapıyorsun

+Liverpool nerden çıktı :)

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
olympuskiller dedi ki:
maxxdump dedi ki:

İstikrarını yesinler bir Cimbomlu olarak şunu söyleyebilirim ve bunu bilmek içinde senin gibi futbol dehası (!) olmaya gerek yok Fener Dortmund'dan daha büyük ve daha kaliteli bir takımdır

olympuskiller:

öncelikle üslubuna dikkat et terbiyeli ol [ yesinler falan ] !! ben futbol dehasıyım demedim sadece düşüncelerimi yazdım , bende Fenerbahçeliyim ama Fenerin daha çok uzun zaman var önünde Avrupada söz sahibi olması için. Dortmund şu anda avrupada olmayabilir belki haklısın çok büyük düşüşteler ama bu onların büyük takım oldukları gerçeğini değiştirmez...

DoktorTr :

istikrar derken ben dortmundu kast etmedim , şaka da yapmıyorum tartışmayı daha fazla ileriye götürmeye niyetimde yok.... ;)

iyi forumlar ikinizede arkadaşlar

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben de dedim ki,Dortmund FB'den büyük bir takım değil şu anda.
İstikrar olarak dortmund'tan bahsetmedim demişsin ama "bir çeyrek final kazanmakla Avrupa'da büyük takım olunmaz...." demişsin.Ama karşılaştırdığımız takımlar Dortmund ve FB.
Tmm şaka değil,gerçek olsun,benim de uzatmaya niyetim yok ;)

İyi forumlar

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
maxxdump dedi ki:
olympuskiller dedi ki:
maxxdump dedi ki:

olympuskiller:

öncelikle üslubuna dikkat et terbiyeli ol [ yesinler falan ] !! ben futbol dehasıyım demedim sadece düşüncelerimi yazdım , bende Fenerbahçeliyim ama Fenerin daha çok uzun zaman var önünde Avrupada söz sahibi olması için. Dortmund şu anda avrupada olmayabilir belki haklısın çok büyük düşüşteler ama bu onların büyük takım oldukları gerçeğini değiştirmez...

DoktorTr :

istikrar derken ben dortmundu kast etmedim , şaka da yapmıyorum tartışmayı daha fazla ileriye götürmeye niyetimde yok.... ;)

iyi forumlar ikinizede arkadaşlar
Öncelikle ahlak dersi için sağol benim ne kadar terbiyeli olduğumu konulara yazdığım cevaplara bakarak anlayabilirsin ayrıca Fenerin gerçekten söz konusu Alman takımından büyük ve daha kaliteli olduğunu bir Fenerbahçeli taraftara anlatmaya çalışarak asıl ben tartışmayı sürdürmek istmem kolay gelsin

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
teşekkür ederim anlayışınız için arkadaşlar (A)

ben haberleri tartışma olsun diye eklemiyorum spor bölümüne...

not : olympuskiller , ahlak dersi falan verdiğim yok sadece bana yazdığın yorumlara dikkat et herkesin anlayışı farklıdır. sende benim hakkımda fikir sahibi olabilirsin yaptığım yorumlardan mesajlardan vs. ben objektif davranırım her zaman ne kadar fanatik Fenerli olsamda... (S)

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
maxxdump dedi ki:
teşekkür ederim anlayışınız için arkadaşlar (A)

ben haberleri tartışma olsun diye eklemiyorum spor bölümüne...

not : olympuskiller , ahlak dersi falan verdiğim yok sadece bana yazdığın yorumlara dikkat et herkesin anlayışı farklıdır. sende benim hakkımda fikir sahibi olabilirsin yaptığım yorumlardan mesajlardan vs. ben objektif davranırım her zaman ne kadar fanatik Fenerli olsamda... (S)
Ya varya ne arabeskmişsin neyse bu konu uzar gider sen de dikkat et üslubuna bana yazdığın yorumlara dikkat et falan !! neyse

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Büyüklük sadece kupa olur mantalitesi işte bazı arkadaşların bu zihniyeti.