Devil May Cry 5 ?

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bu yıl E3 fuarı, 2-4 Haziran tarihleri arasında düzenlecek ve pek çok firma yeni ürünlerini tanıtacak. Capcom da bu firmalardan bir tanesi. Şirket, Lost Planet 2, Dead Rising 2 ve Resident Evil: Darkside Chronicles isimli yapımlarına ait yeni bilgiler verecek ve görüntüler yayımlayacak. Bunların haricinde, henüz ortaya çıkmamış yeni projelerinden de bahsedecek. Söylentilere göre bu sürprizlerden bir tanesi Devil May Cry 5 ve sadece PC, PS3, X360 platformları için yapılmıyor, bu kez Wii için de düşünülüyor. Bu söylentinin ne derece doğru olduğunu E3 fuarında öğrenmiş olacağız.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
youtube'dan baktım ama sanırım finaldeki elemana öldürücü darbeyi vurmak için bir tuşa basmam gerek. o tuş hangisi onu bilmiyorum.

@zencicek

oyun boyunca yanınmda takılan elemanla finalde kapışıyoruz ya. onun enerjisi tam bitecekken yancısı geliyor ve onu koruyor. onu öldürmem için kırmızı bir hale bürünmem gerek sanırım. hangi tuşla o moda geçiyorum?

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] klavyeyi diyosan bilmiyorum, zaten dmc klavyeyle oynanmaz, gamepad de şu yuvarlak olanlar varya her ikisine de aynı anda aşağı doğru basılı tutacaksın ve tik sesinin gelmesine dikkat et.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
@topalsolucan klavyeyi diyosan bilmiyorum, zaten dmc klavyeyle oynanmaz, gamepad de şu yuvarlak olanlar varya her ikisine de aynı anda aşağı doğru basılı tutacaksın ve tik sesinin gelmesine dikkat et.

gamepad ile oynuyorum ama ben tüm tuşları kendim atadım, muhtemelen o tuşları başka bir şeye atamışımdır. o özellik oyunun genelinde de varmıydı yoksa sadece son bölüme özel mi?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Rica ederim iyi oyunlar.
Ama bu yolu çok zora girmedikçe kullanmanızı tavsiye etmiyorum :)
Bazı oyunlarda kendine has bölüm sonu canavarını yenme kuralları var.
Bunları oynayarak çözmek daha eğlenceli :)

Bazen de hiç olmadık yerde saçma sapan şeyler yüzünden kısılıp kalabiliyorsunuz :D
O zaman daha çok işe yarıyor.
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] en iyisi oyun başlamadan tuş kombinasyonu ayarlarını tek tek kontrol etmek.
Oyunun en başında bu tuş ne işe yarıyormuş diye kontrol etmek dmc tarzı oyunlarda işe yarıyor :)