Dev Gibi Yürü Çılgın Gibi Sat-Kampanya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Arkadaşlar, çalılştığım kurum bir kampanya düzenliyor. 5 kişiye ücretsiz olarak, yazarları Ralph R. Roberts, John Gallagher olan "Dev Gibi Yürü Çılgın gibi Sat" kitabını hediye ediyor.

KAMPANYA KATILIM
Kampanyaya dileyen herkes katılabilir. Katılım için yapmanız gereken form alanına Adınızı, Soyadınızı ve Mail adresinizi yazarak, 15 Nisan 2011 tarihine kadar kaydolmak. Çekilişi kazanan kişiye mail adresi aracılığı ile ulaşıp adres bilgilerini talep edeceğimiz için, doğru mail adresi girmeniz önemlidir.
KAZANANIN BELİRLENMESİ
Başvuru yapan her 1.-50.-100.-150.-200. kişi kitap almaya hak kazanacaktır. Bu kişilere mail yolu ile ulaşılıp kargo bilgileri istenecektir. Asıl talihliler, 3 gün içerisinde bilgilerini ulaştırmadığı taktirde, hediye hakkını kaybedecek, talihlinin bir önündeki sıra sayısındaki kişi yedek talihli olarak belirlenecek ve hediye hakkı o kişiye geçecektir. Aynı süreç, yedek talihliler için de geçerli olacaktır.
SÜRE
Kampanyaya katılım 15 Nisan 2011 günü saat 00:00'da sona erecektir. 16 Nisan 2011 günü kazanan kişiler, katılımcıların mail adreslerine bildirilecektir.

(Reklam olarak algılanmaması adına direk katılım linkini veriyorum.)
KATILIM İÇİN TIKLAYINIZ

EDİT: İnsiyatif kullanarak, SDN üyelerine bir ayrıcalık yapayım ben de :D

Bu konu altına yazan #20 numaralı cevap sahibine bu kitabı hediye edeyim. Eğer 20'ye ulaşamassak, kampanya bitim tarihinde en son cevap yazan kişi, kitabı almaya hak kazansın.

2cwkbk2.jpg

Sıradan bir emlakçı yılda ortalama 10 ile 12 konut satar; bir süper star emlak pazarlamacısı ise 50 tane. Ama Ralph Roberts sadece geçen yıl içinde 600'den fazla konut sattı. Bu rakam, rakiplerinin satış ortalamasının 50 katından daha fazla! Amerikanın en çok satış yapan bu emlak pazarlamacısının sırrı nedir? Siz de kendi pazarlama alanınızda buna benzer olağanüstü başarıları nasıl elde edebilirsiniz? daha da önemlisi, sattığınız şey her ne olursa olsun, Ralph Roberts'ın yıllar sonra ulaştığı noktaya siz de ulaşabilir misiniz? Yanıt çok açık: Tabii ki, Evet!

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
İnsiyatif kullanarak, SDN üyelerine bir ayrıcalık yapayım ben de :D

Bu konu altına yazan #20 numaralı cevap sahibine bu kitabı hediye edeyim. Eğer 20'ye ulaşamassak, kampanya bitim tarihinde en son cevap yazan kişi, kitabı almaya hak kazansın.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Adimizi kayit ettirdik bakalim hayirlisi...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Evet söz verdiğim gibi, bu konuya son yazan kişiye kitabını gönderiyorum. Mert Ahmet özel mesaj ile adres bilgilerini gönderirsen en kısa sürede kitabını yolluyor olacağım. (du ben pm'den de iletişime geçeyim görmezsin belki burdan :) )

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Tebrikler Kurşun Kalem çok güzel düşünmüşsün:)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Evet Kurşun Kalem tebrik ederim düşüncen için :) Ama ben geç kalmışım ya :D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Eyvallah. Şirketin böyle kampanyaları devam edecek. Oldukça SDN üyelerine özel olarak yine insiyatif kullanacağıma emin olabilirsiniz.
Bu arada sayın modlarım malum konuyu editleyemiyorum, bi zahmet kampanya bitmiştir diye not düşülebilirse sevinirim.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
O zaman müsadenle konuyu kilitliyorum.

Kampanya sona ermiştir.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...