Dev birleşme!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amesfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Dev birleşme!

Turkcell Süper Lig'de taşları yerinden oynatacak adım...

Cemal Aydın'ın başkanlıktan istifasıyla başlayan Ankaraspor ile birleşme tartışmaları, netlik kazanmaya başladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaragücü Kulübü yöneticileriyle yaptığı görüşmeler sonucunda, 2 kulübün birleşmesi adına olumlu gelişmeler yaşandığı söyledi.
''Ankaragücü'nü bulunduğu sıkıntılı ortamdan inşallah el birliğiyle hep beraber kurtaracağız'' diyen Gökçek, olağanüstü genel kurula kadar olumlu adımlar atmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Ankaragücü Kulübü Onursal Başkanı Cemal Aydın da yaptığı açıklamada, kulüp başkanlığını kesinlikle bıraktığını ve bir daha asla aday olmayacağını yineleyerek, ''Olağanüstü genel kurulda, Ankaragücü lehine arzulanan bir sonuç olmazsa bu kesinlikle kulüp yönetiminden olmayacaktır'' dedi.

Gökçek ile aralarında bazı sıkıntılar yaşandığını, ancak kendisinin 30 yıllık arkadaşı olduğunu ifade eden Aydın, şunları söyledi:
''Sayın Gökçek ile 30 yıllık arkadaşlığım var. Kimse bizi kavgalı sanmasın. Biz ara ara da görüşürüz. 27 Şubat'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda Ankaragücü'nün lehine her türlü sonuca razıyım. Yönetim kurulumuzdan bazı arkadaşlar kendisiyle görüşmüş olabilir. Benim Sayın Gökçek'in konuşmasından haberim yok. Ama bildiğim kadarıyla görüşmede sadece kendisinden diğer belediye başkanlarının şehirlerinin takımlarına yaptıkları gibi yardım talep edildi. Kendisinden yardım beklediğimizi zaten defalarca söylemiştik. Bunun dışında bir birleşme adına herhangi bir gelişme olduğunu sanmıyorum.''

Bu arada, Melih Gökçek ile Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri arasında yapılan görüşmede, kesinlikle birleşmenin gündeme gelmediği, yapılan toplantıda kendisinden yardım talep edildiği öğrenildi.
Ankaraspor'un bir şirket olduğunu ve istendiği zaman satılabileceğini belirten Ankaragücülü yöneticiler, ''Ankaragücü'nün böyle bir durumu yok. Dolayısıyla da biz satıyoruz diyemeyiz. Diğer şehirlerin belediye başkanları nasıl şehirlerinin takımlarına yardım yapıyorlarsa biz de kendisinden bu yönde bir talepte bulunduk'' dediler.
Toplantıda, Melih Gökçek'in yardım yapacağını ifade ettiği, ancak buna karşılık kulüp yönetimini istediği öğrenildi.

Kaynak

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Sonunda bir neden bulunur ayrılırlar. Ben size söyliyem:)

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Birleşsinler bakalım belki faydalı olur

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kesinlikle öyle bir konu gündeme gelmedi demişler. Birleşince çok mu güçlü olacaklar sanmıyorum. :D

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Bir elin nesi var iki elin sesi var misali :D :D

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İnşallah olur hem iki tane ankara takımı neye yarar ki

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
futbolu dar alanda oynamaya başladılar "istanbul ve ankara" zaten süper lig takımlarının yarısı.. bi izmir bi adana bi rize bi diyarbakır lige tat katar birleşsinler her yönden iyi olur

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bence en si ni yaptı iki yonetimde hayırlısı artıkın :)