Desteklenmeyen Durum 6

genxcop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar. biraz evvel bir pc ye xp started edition yükledim.Tam bilgisayar acilacak desteklenmeyen durum 6 adli hata geliyor ve "windows xp starter edition suan desteklenmiyor windows yeniden baslatilacak" bunun gibi birsey diyor sonrada 5-10 sn içerisinde kapanıyor acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Ayrıca bu pc korsan hiçbir cd ve dvd yi kabul etmiyordu o yüzden başka bi işletim sistemide deneyemiyorum çünkü elimdeki tek orjinal cd bu nöyle bişeyle ilk defa karşılaşıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum...:confused1::confused1::confused1:

genxcop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen ya işin kötüsü bir tek kişi bile öneride bulunamıyor doğru bilgiden vazgeçdim tek bir öneriye bile razıyım lütfen görüşleriniz paylaşın şimdiye kadarki en zor durumum bu galiba...

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sanırım bu pc ye daha önce bu işletim sistemi kurulmadı,bu pc deki donanımlar bu iletim sistemini desteklemiyor,pcnin donanımları hangi işletim sistemini destekliyorsa o işletim sistemi kurulur,yanlış işletim sistemi kurduğun için bu hatayı alıyorsun XP home veya Professional edition ile kur.

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
windows xp stater ? derken home edition mı kastediyorsun ? o pc nasıl korsan olayını desteklmezmiş hem onuda bir açıkla ?öyle cevap vereyim.özellikleride yaz

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Elindeki bilgisayarı nereden, ne zaman aldın? Aldığında içinde hangi sistem kuruluydu? Ve özellikleri nedir?

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Kura kura XP Starter Editon mu kurdun:D

genxcop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bu bahsi gecen pc vista isletim sistemi kulaniyor ve orjinal cd ve dvd harici hicbirsey kabul etmiyor okumuyor bana gulen arkadasim evet baska bisey bulamadim o yuzden bunu yukledim zaten diyelimki started edition olmasindan dolayi hataveriyor baska biseyde yukleyemiyorum ki ne yapicam simdi oncelik sirasi rom da o zaman daha ,nce b,yle bisey gormus olan varmi

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Gidip bir CD ciden XP alabilirsiniz biliyorsunuz XP artık orjinal satılmıyor veya Windows 7 kur dicem ama o da DVD.

USB ile Windows 7 veya XP kurabilirsin.

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
kardesim o zaman vista starter desen ya git al bi tane xp sp3 yada çek netten kur xp yi ugrasma sende ! hiç bişey kabul etmemesi falan saçmalama DRM mi var makinanda senın onceden kullandıgın cdlerde dvdlerde sorun varmısdır yada boot etmeği bilmiyosundur.windows kurulumu ögren önce sonra stabil bir xp3 çek kur.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
kardesim o zaman vista starter desen ya git al bi tane xp sp3 yada çek netten kur xp yi ugrasma sende ! hiç bişey kabul etmemesi falan saçmalama DRM mi var makinanda senın onceden kullandıgın cdlerde dvdlerde sorun varmısdır yada boot etmeği bilmiyosundur.windows kurulumu ögren önce sonra stabil bir xp3 çek kur.

Küfretseydin?

genxcop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama saçmalıyor degilim sizin kadar bilmiyor olabilirm ama format atmayı biliyorum ve bu pc kesinlikle cd seçiyor nasıl neden bilmiyorum ama öyle işde yorum yazan arkadaşların bazılarına çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana problem çözülmüşdür bütün olay dvd rom dan kaynaklanıyormuş yeni bir dvd rom takdım ve format attım keşke daha önceden deneseymişim :biggrin: versdiğim rahatsızlıkdan dolayuı özür dilerim iyi akşamlar herkese...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
ya arkadaşlar kusura bakmayın ama saçmalıyor degilim sizin kadar bilmiyor olabilirm ama format atmayı biliyorum ve bu pc kesinlikle cd seçiyor nasıl neden bilmiyorum ama öyle işde yorum yazan arkadaşların bazılarına çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana problem çözülmüşdür bütün olay dvd rom dan kaynaklanıyormuş yeni bir dvd rom takdım ve format attım keşke daha önceden deneseymişim :biggrin: versdiğim rahatsızlıkdan dolayuı özür dilerim iyi akşamlar herkese...

Sana cahil muamelesi yapanlar utansın arkadaşım. :) Sorununu hallettiğine sevindim. :)

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Gidip bir CD ciden XP alabilirsiniz biliyorsunuz XP artık orjinal satılmıyor veya Windows 7 kur dicem ama o da DVD.

USB ile Windows 7 veya XP kurabilirsin.

xp orjinal satılıyor ama 2010'un sonunda xp'yi unutacağız galiba