Destek hesap açabilir miyim?

pikkup

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşlar 20 yaşındayım hem şuan paraya ihtiyacım oldu 750 tl gibi birşey, hem hafiften bankalarla muhattap olup ileride kredi çekme durumları olursa sicilimin temiz gözükmesi acısından destek hesap tarzı bişey düşünüyorum. 2 Hafta sonra parayı yatırıp ödicem ancak şuan para yatırmadan bana destek hesap cıkar mı sizce? sgk'lı bi işte çalışıyorum daha önce sadece ing de bi hesabım vardı para dursun diye açtığım ordan destek hesap talebim onaylanmadı vakıf bank destek ile konuşdum açılır dedi, var mı bilgisi olan?

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,904
Destek hesap ne? Onuda açıklardsan sevinirim.

pikkup

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Destek hesap ne? Onuda açıklardsan sevinirim.
Hesap acıyorlar sana limitli hesabın da para olmasa bile o limite göre para çekebiliyorsun misal 700tl limitli ama hesabın da bakiye 0 çekiyorsun 700 -700 oluyor öderken 710 720 gibi ödüyorsun.

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Destrk hesabın çok bir etkisi olmaz en çok etkisi olan kredi kartı kullanımı ve kredi kartı borçunun ödenmesi onun dışında kredi kullanımı ve kredi ödemeleri gibi hiç kredi kullanmamış birinin kredi sicili etki edecek en büyük faktör kredi kartı borçlarının düzenlenli ödenmesidir..

pikkup

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Destrk hesabın çok bir etkisi olmaz en çok etkisi olan kredi kartı kullanımı ve kredi kartı borçunun ödenmesi onun dışında kredi kullanımı ve kredi ödemeleri gibi hiç kredi kullanmamış birinin kredi sicili etki edecek en büyük faktör kredi kartı borçlarının düzenlenli ödenmesidir..
Açıkcası ilk kredi istedim ama en düşük limit 3000 TL imiş, gerek yok şuan için peki dediğim şey olur mu benim 750tl ye ihtiyacım var en mantıklısı destep hesap görünüyor.

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Ben sadece kredi siciline etki eden faktörleri söyledim senin ihtiyacın olan parayı o şekilde alabiliyorsan alabilirsin..

pikkup

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Anladım teşekkürler, aslında benim sorum tam olarak para yatırmadan destek hesap açabilir miyim bu.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,904
Para yatırmadan normal hesap bile açılmıyor. Bir 50-100 lira isterler diye düşünüyorum.

pikkup

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Acılmıyormuş arkadşlar :) ilk önce kredi kartı cıkarıp puanımın artması gerekmiş ancak kredi kartı alması bile zor, uğraşıyorum hala.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Destek hesap dedikleri şey KMH (Kredili Mevduat Hesabı) halk dilinde Ek Hesap.

Bunu herkese açmazlar.

Findeks notu burada önemli.

pikkup

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Kredi kartı da çıkmıyor şuan için ,en para normal bi hesap açalım girdi çıktı yapın dedı müşteri hizmetlerin de ki arkadaş onu dinliyip yapıyıoruz bişeyler bakalım.