Destan - iOS için yerli yapım strateji oyunu

huseyinakcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, iOS için geliştirdiğim strateji oyunum Destan'ın ilk 10 bölümü Türkiye app store da yayınlandı.
Oyun gerçek zamanlı strateji oyunlarını dokunmatik arayüzlerde kolayca oynamak için asker seçme/hareket ettirme ve formasyon konularında yeni arayüz tasarımları içermektedir. Oynayıp görüşlerinizi belirtebilirseniz çok sevinirim.

oyunu marketten ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

https://itunes.apple.co...n/id910508238?l=tr&mt=8

Cem B

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=414438]huseyinakcan[/MENTION] hayırlı olsun, indiriyorum.

huseyinakcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler. Ben de reclaim i çok beğendim, elinize sağlık.

Cem B

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=414438]huseyinakcan[/MENTION] çok teşekkürler :) Reclaim'le ilgili iyi/kötü her türlü görüşünü öğrenmek isterim.

huseyinakcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reclaim de görsel kalite gerçekten güzel. Elimizi ileri ve geri kaydırarak attığımız topların farkını tam anlayamadım. Sanırım atış gücümüz sınırsız, ateş ederken azalan birşey göremedim, o zaman ateş etmek için ikisinde de parmağımı benzer şekilde kaydıracaksam neden tekli topu tercih edeyim. Belki üçlü top daha güçlü olsa ve biraz daha zor bir hareketle atılsa aralarında belirli bir fark olurdu (süper güç gibi vs).

Bir de oyun ilk kapalı alandan çıkınca aşağı inişte, yaklaşık ben oralarda 7000 puana gelmiş oluyorum, birden çok hızlanıyor gibi, ilk kullanıcıya biraz daha alışma süresi verilebilir (gerçi kristal vs kullanarak hemen devam edebiliyorum)

Bir de grafik kalitesi çok güzel olmasına rağmen oyun içinde satın alma ekranları fazla sade kalmış gibi, sadece yazı ile satın almak ister misiniz diyor, herhangi bir albeni veya satın alınacak ürüne yönelik bir görsel sunmuyor. Dikkatimi çektiği için söylüyorum, sonuçta sizin tercihiniz.

Tekrar tebrik ederim, başarılar.

huseyinakcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Destan için oynanış videosu eklenmiştir.

[video=youtube_share;HpzvXHJdr00]http://youtu.be/HpzvXHJdr00[/video]