Desire Z mi e72 mi?

infooo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar cok acil yardima ihtiyacim var 2 gun icinde bi telefon almam lazim buldugum modeller
desire Z dokunmatik bi ekran + klavyeli olmasi (ama klavye bi sure sonra sallaniyo diolar ne kadar bilmiyorum)
e72 de kullanimi falan basit olmasindan dolayi siz hangisini tercih edersiniz artilari eksileri nelerdir?

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Htc Desire z benim tavsiyem :) Kendini kısıtlama e72 yle

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Bi üründe android işlemci bir üründe symbian :)

Android; tamamen önü açık kişiselleştirebileceğin uygulama vb. desteği fazla olan.

Symbian; Nokia Ovi de belirtilen uygulamalarla sadece telefon işlevli kullanabileceğin.

infooo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
amacim oyle o ozelligini kullanayim bunu kullanayim degil en azindan su anda( tabi android ucsuz bucaksiz bi dunya) sarji biraz gitsin hic degilse 3 gunu zorlasin kullanimi rahat ve kolay olsun yeterli 3 sene oncesine kadar 6 ayda bir telefon degistirirdim hor kullandigim icin ama n95le tanistiktan sonra attim vurdum yeri geldi ciddi anlamda soyluyorum tekmeledim :) banamisin demedi 3 yilla kullandigim en uzun sureli telefon onu aratmasin

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
N95 aratmıyacak telefon bulamadım ben arada hala kullanırım. iPhone ve Blackberry kullanıyorum N95 in yerini tutamaz :) Ben olsam Desire yi tercih ederim. E72 bana göre kısıtlı bir telefon.

infooo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sagol arkadasim ben bi hafta n96 denedim 95'e geri dondum desire z icin sarji cok cabuk bitiyo diyolar bakalim ins pisman etmez

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Şarj olayı ilk başlarda canını sıkabilir. Htc Desire aldığım zaman - puan olarak çok moralimi bozmuştu sonralarında root olaylarını kavrayıp android e alıştıkça geliştirebildiğini ve kendine göre ayarlayabildiğini öğrenirsin. Ondan sonra telefon zevk verir.

infooo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
desene uzun bi sure kablolu kulancaz telefonu

son birsey sorayim kusura bakma simdi kismet olursa ben bu telefonu hepsiburada'dan alicam indirim varmis bunu paketten cikardik hatti taktik direk kullanabilecekmiyiz ilk defa android kullanicam da okuduklarim kafami karistirdi yok root olcakmis yok rom atilcakmis falan filan

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Direk kullanırsın. Daha sonra market uygulamaları vb. işlemler için farklı ülkelerde gösteriyorsun telefonu onun için root ayaları olacak.

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Desire Z yi mutlaka kullan öyle karar ver tavsiyem az önce arkadaşlarla pendik marinadaki dartydeydik inceledik kasa kalitesi ideal sağlam bi telefon olduğunu söyleyebilrim şarj konusunda ise telefon için geçenlerde 2.3.3 sürümü duyuruldu kuvvetle muhtemel şarj olayını bir miktar çözecekti desire Z nin diğer bi avantajıda ARMv7 işlemci mimarisine sahip olması bu açıdan Flash sayfaları ve flash tabanlı videoları açacaktır ama tavsiyem telefonu yerinde kullanıp test etmen

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tabiki desire z, e72 den çok daha üstün çünkü android

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
android işletim sistemli bir smartphone ve symbianlı nokia. tabiki desire z tercih edilir. hem klavyeli hem dokunmatik ekran sahibi.

infooo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
desire z yi aldim kullandim fazla fazla hosuma gittii ama simdide soyle bi sorun var kamera acmaya calisiyorum acilir gibi oluyo hemen kapaniyo neden olabilir ?