Ders notu almak için tablet?

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Merhaba arkadaşlar
Derste not tutmak içn bir tablet almak istiyorum samsungun kalemi vs vardı samsung düşünüyorum bütçe belirlemedim daha bakayım önce teknoloji ne durumda yapılabilriliği ne
önerebileceğiniz aletler var mı bu amaç uğruna kullanılabilecek :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Derste teknolojik aletle not tutulmaz diyorum :) Ergonomik bi kalem ve 50 sayfa civarında bi defter işini fazlasıyla görür :)

Yok, ben tablet alcam da ne önerirsiniz dersen iPad mini kullanıcısı olarak mini2 veya air tavsiye ederim. Denemedim ama samsung un kalemli tableti(modelini bilmiyorum :D) de başarılı diyolar.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] hocamin dedigine katiliyorum. Bende 10" tablet var. Kalemli felan. Kocaman kocaman yaziyor inceltsen bile bir defterdeki rahatligi vermiyor. Kolunu koyamiyorsun felan buyuk sıkıntı.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
ya şimdi 10 inç olana elini koyamazsın 7 inç olcak ki kolun kenarda durcak tablete hakim olabilesin :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Tablet te ders notu alamazsin kardeşim elini tabletin üstüne koymam lazım o da olmuyor hiç ergonomik ve rahat değil kağıda yazmak çok çok daha rahat ama ben genelde not tutan arkadaşlarımın defterlerinin resmini çekip üzerine ekleyeceğim varsa resmin üzerine not alıyorum :D ( note 4 kullamiyrm tablet değil )

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Android tabletler pek işlevsel değil tablet kullanmak ve tabletin telefondan farkını anlamak için ipad almalisiniz pekala ipad icin de kalem alinabilir ha not icin o da iyi degildir en iyisi normal defterdir :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Not defteri kullanmanı öneririm. Hem çok ucuz, hem çok kullanışlı.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Ben normalde telli ajanda kullanıyorum oda çok pratik oluyor ama ağır geliyor 2-3 ajanda ve yer kaplaması da cabası :) yer ve ağırlıktan tasarruf olsun diye tablet düşünüyorum :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben normalde telli ajanda kullanıyorum oda çok pratik oluyor ama ağır geliyor 2-3 ajanda ve yer kaplaması da cabası :) yer ve ağırlıktan tasarruf olsun diye tablet düşünüyorum :)