Ders Çalışma

Nurullah Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Öncelikle merhaba. Ben sınava üniversite sınavına hazırlanan bir gencim. Yaklaşık bir hafta önce açmış olduğum bir konuya gelen yorumlar ve kişisel değerlendirmelerime göre gece ders çalışmaya karar verdim. Gece ders çalışan arkadaşlardan gündüzlerini nasıl değerlendirdiklerini, gece vakti uzun soluklu nasıl ders çalışılabilinir, nasıl verim alınabilir ve tavsiyelerini öğrenmek ve bu konuda başka arkadaşlarada yardımcı olmak amacıyla görüşlerini ve yaptıklarını anlatırlarsa çok mutlu olurum. Şimdiden destekleriniz ve yorumlarınız için teşekkür eder, esenlikler dilerim...

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,293
Gerek Tiktokta gerek İnstagram da gördüğüm videoları aklıma getirerek söylüyorum.
Gece 4 te falan kalkıyorlar full kahve ile test konu anlatımı çalışıyorlar sonra sabah kahvaltı + film 1 saat mola, gündüz okulun dersi sonra akşam da biraz daha çalışıyorlar diye hatırlıyorum. Ama benim dediğim günün düzeni. Burada hangi derslere nasıl ve ne düzende çalışacağını söylecekler de var ama yine de yazayım dedim. Bol şanslar dilerim.

Nurullah Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Gerek Tiktokta gerek İnstagram da gördüğüm videoları aklıma getirerek söylüyorum.
Gece 4 te falan kalkıyorlar full kahve ile test konu anlatımı çalışıyorlar sonra sabah kahvaltı + film 1 saat mola, gündüz okulun dersi sonra akşam da biraz daha çalışıyorlar diye hatırlıyorum. Ama benim dediğim günün düzeni. Burada hangi derslere nasıl ve ne düzende çalışacağını söylecekler de var ama yine de yazayım dedim. Bol şanslar dilerim.
Teşekkür ederim yorumunuz için, sağolun :)