Ders çalışma sorunum var.

Bu konuyu okuyanlar

Pivon

Öğrenci
Katılım
16 Ocak 2011
Mesajlar
29
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Merhaba sdn üyeleri,
Malum karneler yaklaştı.Fakat ilk dönem 4 tane zayıf dersim geliyor.Bunlar matematik,ingilizce,dil ve anlatım birde psikoloji.
Benim sorunum şu, her sene aynı şey oluyor.İlk dönem 4-5 tane zayıf ders geliyor, 2.dönemde zayıf dersleri düzeltiyorum.Fakat ben 1. dönem zayıf gelmemesini istiyorum,birde ders çalışma sorunum var.Örnek olarak 1 hafta sonra sınavım olacak, bugün çalışırım yarın çalışırım diyerek erteliyorum yani sınavıma çalışamıyorum.Birde şöyle bir garip durum var, sınava çalışınca hep zayıf not alıyorum ama çalışmayınca iyi not alıyorum bu 12-13 senedir böyle.Derslerime düzenli çalışmam için forumdaki üyelerde görüşlerini, tavsiyelerini bekliyorum.
 

Paramore

Dekan
Katılım
10 Eylül 2010
Mesajlar
5,179
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
Aynısı bana da oluyor hiç bir sınava çalışamıyorum benim sorunum bölümümü sevmemem. Senin sorununda büyük bir ihtimal budur yada aklın hep başka yerlerdedir. Konsantre ol..
 

findukfaresi

Dekan
Katılım
29 Mart 2008
Mesajlar
7,298
Reaksiyon puanı
73
Puanları
0
ben de ders çalışmaya erken başlayınca sınav haftası sıkılıp çalışmıyorum. ders çalışmaya başlamak için uygun zamanı beklemem gerek :)

bir de cidden sevmek gerek. kadın doğum stajımı hiç sevmedim mesela. çok yorucuydu uykusuz kaldım stres yaptım hocaların asistanların kaprisini çektik falan canım hiç çalışmak istemiyordu. yeteri kadar da çalışmadım zaten hem istemedim hem de yoruluyordum. sonuç kadın doğumdan kaldım :)
 
Üst