Öneri Ders çalışamıyorum Nalet gelsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Millet boş boş duruyorum. Ama bir inekten çok daha fazla çalışmam lazım ama yok. Bilgisayar oyun bağımlısıyım. Oyun oynuyorum. Oyun oynamadığımda yine boşum. Çalışmam lazım. Ama derslerden iğreniyorum. Nefret ediyorum. Çalışmak istemiyorum. Liseye dek test kitabı vs vardı. Bir şekilde çözerim. Uniye geçtiğimden beri sanki bir büyünun altındayım. Dnamda çalışmak yok gerçekten. Ve dersler o kadar zor ki. Ne yapsam bilmiyom sınavım var her üç haftada sınav oluyoruz. Bıktım usandım bu yaşımda ders çalışıyorum. Daha doğrusu çalışamıyorum bana bir yöntem bir tavsiye. Ne acı ki bunları buraya yazıyorum gene moralim bozuldu. Yardım plz

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Millet boş boş duruyorum. Ama bir inekten çok daha fazla çalışmam lazım ama yok. Bilgisayar oyun bağımlısıyım. Oyun oynuyorum. Oyun oynamadığımda yine boşum. Çalışmam lazım. Ama derslerden iğreniyorum. Nefret ediyorum. Çalışmak istemiyorum. Liseye dek test kitabı vs vardı. Bir şekilde çözerim. Uniye geçtiğimden beri sanki bir büyünun altındayım. Dnamda çalışmak yok gerçekten. Ve dersler o kadar zor ki. Ne yapsam bilmiyom sınavım var her üç haftada sınav oluyoruz. Bıktım usandım bu yaşımda ders çalışıyorum. Daha doğrusu çalışamıyorum bana bir yöntem bir tavsiye. Ne acı ki bunları buraya yazıyorum gene moralim bozuldu. Yardım plz
Bence bu sorunu sadece bir psikolog/psikiyatr ile çözebilirsin. En azından yardımcı olabilir.

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Doğrudur. Haklısın. düzgün biri olsa yardım eder. Lakin bugüne dek gittiğim psikiyatrlar ki ders çalışamıyorum diye gitmedim daha adam akıllı sebeplerim vardı. Azar atıp ilaç yazıp yolladılar. Ve ruh hastasıydim diye azar yedim hakaret eden (bana aileme) beni kendileriyle karşılaştıran asıl kendileri ruh hastası olan doktorlar geldi yüzde 75.Düşün mide ülserin var diye azar isitiyorsun gibi bir şey. Hep devlete gittim gerçi. Zaten şehrimde bir iki özel hastane var belki onlara gidebilirim. Ama ben tövbeliyim ruh doktoruna gitmeye.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Ders çalışmak motivasyon işi. Kendini ders çalışmak için motive etmen lazım. Motive olman için ise uğraşmana değecek bir hedef olmalı. Yani kendine bir yol haritası çizmelisin.