Öneri Dergim İçin Site Önerisi

Connorium

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Öncelikle merhaba, yaklaşık 3-4 gün içerisinde ekibimle beraber bir dergi çıkarmayı planlıyorum. Dergimiz neredeyse hazır, ancak hazırladığımız dergiyi paylaşacak bir internet sitesine ihtiyacım var. Hem okuyanlara kolaylık sağlayan hem bizim kaç kişinin okuduğunu görebileceğimiz bir site arıyorum, önerisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,609
Genel olarak "şu konu" demem doğru olmaz; sanat, bilim ve kültür olmak üzere 3 ana başlığa ayırdık.
Hocam web tasarım işlerinden anlamam ama size bir önerim var. Henüz dergi adı seçmediyseniz böyle akılda kalıcı bir isim belirleyin. Bilimistan gibi. Böylece herkesin aklına gelebilir. Çıktığı zaman okuyacağım :)

Connorium

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hocam web tasarım işlerinden anlamam ama size bir önerim var. Henüz dergi adı seçmediyseniz böyle akılda kalıcı bir isim belirleyin. Bilimistan gibi. Böylece herkesin aklına gelebilir. Çıktığı zaman okuyacağım :)
Öncelikle ilgini beni çok mutlu etti, teşekkür ederim? Dergi ismini ne kadar akılda kalıcı bilmiyorum ama Mozaik koyduk hatta
bir deneme sayımız(evet, deneme sayısı. Gelen hiçbir yazıyı geri çevirmedik, size tavsiyem 2. sayıdan itibaren okumanız) bile var! Ancak şöyle ki burada paylaşmam ne kadar doğru olur bilmiyorum, siz bu sitede uzun süredir var gibisiniz, acaba bir sorun olur mu?

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
957
Site size özel mi olacak yoksa bir sosyal medya sitesi gibi bir sitede mi paylaşılacak?

Connorium

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Site size özel mi olacak yoksa bir sosyal medya sitesi gibi bir sitede mi paylaşılacak?
Kendimize özel bir sitenin henüz profesyonel olmayan dergimiz için erken olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi siteden istediğimiz şey ne kadar büyük bir kitleye ulaşabileceğimizi görmek ve okuyuculara kolaylık sağlayabilmek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Derginize göz atmak isterim. Profesyonelce mi hazırladınız acaba ? :)
Henüz dergimizi son hâline getirmedik ama son hâlini burada paylaşacağım. Birkaç tasarımı fotoğraflarda görebilirsiniz, ben profesyonel olmadığını düşünüyorum, yine de bir bakmanızı elbette isterim

Ekli dosyalar

• Astroloji.PNG
    Astroloji.PNG
    540.8 KB · Görüntüleme: 125
  • MarieCurie.PNG
    MarieCurie.PNG
    253.1 KB · Görüntüleme: 96
  • SoğukÇay.PNG
    SoğukÇay.PNG
    213.2 KB · Görüntüleme: 94

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,609
Kendimize özel bir sitenin henüz profesyonel olmayan dergimiz için erken olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi siteden istediğimiz şey ne kadar büyük bir kitleye ulaşabileceğimizi görmek ve okuyuculara kolaylık sağlayabilmek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Henüz dergimizi son hâline getirmedik ama son hâlini burada paylaşacağım. Birkaç tasarımı fotoğraflarda görebilirsiniz, ben profesyonel olmadığını düşünüyorum, yine de bir bakmanızı elbette isterim
bence gayet professional :)