Haber Depremzedelere bir darbe daha: 5 bin TL’lik kira 10 bin TL’ye çıktı

Reaksiyon puanı
4,724

Irkımdan utanıyorum artık ?

Hatırlarsanız konu dahi açmıştım

Yazacak çok şey var yazsam forumdan banlanırım

Screenshot_20230210_002757_Instagram.jpg

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
4,724
Toplumumuzun hiçbir biçimde bir ahlak sahibi olduğunu düşünmüyorum.
Maalesef

üniversitede çok milliyetçi biriydim sonra yavaş yavaş azaldı deprem sonrası bitme noktasına geldi bu haberle bitmiş oldu, yabancılar bize daha iyi davranıyor ama onlar bile Türklerden nasibini aldı bu depremde.

Atatürk yaşasa şunları görse tahminimce çeker giderdi bu ülkeden, peygamberler dirilse bu ülkeye uğramaz bile ahlak vermek için.

Çok kısa ve öz Allah bu milletin belasını vermiş vermeye devam edecek.

Reaksiyon puanı
4,724
Doğal afetlerde sadece kötü insanlar ölse keşke ülkede temizlik olurdu.?
Ben bunun konularını açacaktım şimdi özkan giller dezenformasyon yapıyorsun başına iş alırsın diyeceği için açmadım ama yanılmadım, bu millet bu altıylada üstüylede.

Vallaha güvenecek kimse kalmadı kardeşim kim iyi bilemiyoruz sadece kötü insanlar ölse ülkede 1 milyon kişi anca kalır öyle diyim

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bu kira artışları deprem olan illerde olsa çok haklıydınız ama piyasayı ne yazık ki arz talep dengesi belirler. Üretim maliyeti olmayan veya fiyatı arza talebe göre belirlenen mallarda bu tarz eleştiriler doğru değil gibi.

Sizin heralde hiç ev araba tarla arsa flan satmadınız veya kiralamadınız ömrünüzde. Sizde olmayınca bol keseden atmak kolay gelir ama piyasası arz talep belirler.

Ve mahallende evler 5 bin TL ye kiraya giderken sen 2 bin TL ye ben vereyim diyemezsin. Veya evi satacan mahallede evler 1 milyon TL'ye giderken ben 500 bin TL ye verecem diyemezsin. Kimse demez daha doğrusu. Veya arabayı millet 300-400 bin TL ye satarken dur ben 100 bin TL'ye vereyim demez kimse.

İstanbul'da Bursa'da veya ne bileyim depreme uzak bir bölgede oturan adamın kira fiyatı ile deprem olan iller veya komşu illeri aynı şey olmasa gerek.

Not: Ama birisi çıkıp kira normalde 5 bin TL ama siz depremzedemisiniz o zaman 10 bin TL diyorsa o şerefsizliktir işte. Veya depremzedeye ev yok flan derse. Ama tüm mahallede sokakta ev kiraları aynı ise bir şey deme şansımız yok Serbest piyasada.

Reaksiyon puanı
4,724

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064

En sevmediğim haber tarzlarından biri daha. Bu haberden ne öğrendiniz ne anladınız ki neyi eleştiriyorsunuz ?

Ne doğru dürüst bir bilgi var. Ne olmuş bu adam ne demiş. Ne paylaşmış. Belediye başkanınıa hakaret mi etmiş yanlış bilgi mi vermiş ne diye şikayet etmiş belediye başkanı bu adamı. EN UFAK BİR BİLGİ YOK.

Koşun saldırın başlıkta efsane zaten. AKP'li belediye derdini anlatan ismi çadırından alıp tutukladı ! Off efsane algı kasılacak bir başlık. Ayrıntı verme bilgi verme. Nede olsa sorgulamadan inanacak bir kitle var.

Not: Belki vatandaş haklı onu bile bilemiyorum çünkü BİLGİ YOK konuda. Tamamen algı kasılmış.

®Shift®

Profesör
Reaksiyon puanı
1,815
Devlet depremzedenin 1 sene kirasını ödeyeceğini açıklamış.

1 sene sonrada tokinin bitmesi bekleniyor.

developer

Doçent
Reaksiyon puanı
1,596
@James Howlett

Seni sözlü olarak bir kez uyardım. Bir daha uyarmayacağım ve süresiz uzaklaştıracağım.

Haberleri paylaşabilirsin, her şeyi, herkesi eleştirebilirsin. Fakat burada alttan lafları doldurarak diğer kullanıcıları galeyana getirmene asla izin vermem.

Reaksiyon puanı
4,724
@James Howlett

Seni sözlü olarak bir kez uyardım. Bir daha uyarmayacağım ve süresiz uzaklaştıracağım.

Haberleri paylaşabilirsin, her şeyi, herkesi eleştirebilirsin. Fakat burada alttan lafları doldurarak diğer kullanıcıları galeyana getirmene asla izin vermem.
Tamam dikkat edecem ?