Soru Deprem sonrası hırsızlık yağma yapan suriyeliler, savaş olsa ne yapardı siz düşünün?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Sadece Suriyeliler değil ortadoğudan gelen tüm kişiler bence milli güvenlik sorunu olduğunu düşüyorum.

Siz ne düşüyorsunuz bu konu hakkında.

Ciddi diyorum toplamında 2 dakika sürmeyen bir deprem sonrasında bunları yapan ortadoğulular, Allah korusun Rus Ukrayna misali yıldan fazla süren bir savaş olsa ne yaparlar?

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,633
Sadece Suriyeliler değil ortadoğudan gelen tüm kişiler bence milli güvenlik sorunu olduğunu düşüyorum.

Ciddi diyorum toplamında 2 dakika sürmeyen bir deprem sonrasında bunları yapan ortadoğulular, Allah korusun Rus Ukrayna misali yıldan fazla süren bir savaş olsa ne yaparlar?
Ne yapsınlar abi başka kapıya giderler ya da bize savaş açanlar bunlara ülke vaadi falan verirse içimizdeki hainler ortaya çıkar

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537

Sadece Suriyeliler değil ki. Tümü diyerek genelleme yapmak hiç hoş değil. Bizim bu toprağın Türk insanlarından bazıları da kalleşlik yapıyor depremden sonra gördük maalesef. Kötülük millet tanımıyor. Kimseye kötü damgas vurulmamalı. Hangi millet olursa olsun geçerli bu.

Benim şahsi görüşüm, bizim askerimiz kendi vatanı olmamasına rağmen Suriye'de savaşıyor. Onlar ise buradalar? Burada ne yapıyorlar? Hasta ve düşkünler, yaşlılar, kadın ve çocuklar dışında diğer TÜM Suriyeliler gönderilmeli. Hemde hemen.

Ve dediğiniz gibi kötü niyetli olan Suriyelilerin olası bir savaş durumunda ülkeye zararı olabilir.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Bunları ülkeye kim aldı bu kadar çok Suriyeliyi ? Esas soru bu olmalı. Denetimsiz kim varsa ne var ne yok aldı ülkeye. Vatandaşı yaptı üniversite serbest oldu sınavsız girdiler maaşlar verdiler. Dükkanlar açtılar ulan kendi ülkemde mülteci oldum. Sandıkta hakkını sormayanlar bir daha ellerinde ülke bulamazlar. Bunlara oy kullandırmak için sınırsız aldılar.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Yanlış bir hareketlerinde mermiyi yerler yapışırlar yere. Hepsi gitse artık yeter. Suriye düzeldimi suriyelilere harcanan para suriye hükümetinden istenmeli. :mad:
Sen esas curcunayı gör şimdi Esad'a yöneldi Rusya zoruyla, bunlar da bütün şehirleri karıştırmaz mı ? Herşey olabilir artık. Tek yolu seçim başka çare yok artık göndermemiz lazım.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Sen esas curcunayı gör şimdi Esad'a yöneldi Rusya zoruyla, bunlar da bütün şehirleri karıştırmaz mı ? Herşey olabilir artık. Tek yolu seçim başka çare yok artık göndermemiz lazım.
Bu suriyelilerin aptallığı yüzünden biz zarar gördük. Başlayacağım bunların arap baharına. sövdüm sayın.

dusunenadamm

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
381

Bu konu artık Milli bir mesele haline geldi. Güvenlik tehditinden tut bir dünya konuda Ülkemizde bulunmaları artık absürt bir durum haline geldi. Hadi anlıyorum Çocuk, Kadın ve Yaşlı bireyleri Ülkene alırsın İnsanlık yapıyorum dersin ama 60 Yaş altı eli ayağı tutan Erkek bireylerin ki Ülkemizdeki bu mültecilerin %50 sinden fazlasını kapsıyordur. Bu arkadaşların eline silahı vereceksen göndereceksin savaşa Ülkelerine. Ne işleri var burada? Zaten devlet tonca yardım ediyor. Diyorlar ki ev Erkekleri gidince eve kim bakacak. Yahu devletin yaptığı Kira vb. yardımların haddi hesabı yok. Adamlar çalışmıyor ki? Gerçekten bazen bazı şeylere anlam verebilmek çok çok güç...

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Bu suriyelilerin aptallığı yüzünden biz zarar gördük. Başlayacağım bunların arap baharına. sövdüm sayın.
Az bile diyorsun ben evde nasıl saydırıyorum ne de olsa evde yasak değil. Başıma ağrılar girdi sinirden kafamın her yeri ağrıyor. Hap aldım ağrı kesici öyle duruyorum.

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
kaçarlardı. Sokağa şakadan insanları, hepsini sıkacaksın. Hepsini öldüreceksin.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Hepsi diyerek genelleme yapmayın kim olursa olsun. Bizim milletin hepsi de çok iyi değil. Genelleme yapmak sağlıklı değil.

Sadece suriyeliler değil diğer ülkelerden gelenlerde gitmeli. Birleşmiş Milletlere döndü ülke.
Abi sinirlensem mi gülsem mi bilemedim Birleşmiş Millet kısmına. Referandum yapsınlar artık. İlk geldiklerinde halk çoğunluk olarak istiyordu din kardeşiyiz diye. Cılkı çıktı artık. Ülke yol geçen hanına döndü.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Abi sinirlensem mi gülsem mi bilemedim Birleşmiş Millet kısmına. Referandum yapsınlar artık. İlk geldiklerinde halk çoğunluk olarak istiyordu din kardeşiyiz diye. Cılkı çıktı artık. Ülke yol geçen hanına döndü.
Faydası olacak insanlarda gelmiyorki nerenin çakalı varsa geliyor.

dusunenadamm

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
381
Hepsi diyerek genelleme yapmayın kim olursa olsun. Bizim milletin hepsi de çok iyi değil. Genelleme yapmak sağlıklı değil.

Din kardeşimiz bebek sahilde neyse

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
O bizim vatandaşımızın bir kısmında da var maalesef. Gördükçe ayar oluyorum bu tiplere.
Genelde cahil adamlarda var öyle. Surilerde genelde kapalı olduğu ve yasak çok olduğu için buraya gelince sapıtıyorlar belki hepsi değildir.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Genelde cahil adamlarda var öyle. Surilerde genelde kapalı olduğu ve yasak çok olduğu için buraya gelince sapıtıyorlar belki hepsi değildir.
Kardeş kültürlü vatan sever Suriyeli neden gelsin hadi geldi bu kadar süredir durmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

O bizim vatandaşımızın bir kısmında da var maalesef. Gördükçe ayar oluyorum bu tiplere.
Hepsinden nefret ediyorum ama şunu unutma buraya geldiler Türkün yaptığı alttan alınırda yabancının ki batıyor haliyle.

Sen gidip yabancı ülkeye pislik yap kızlarına sark bak başına ne geliyor.

Biz iyi böle sabrettik bunlara başka ülke kabul etmez hele hele bu kadar süre.

Suudi Arabistan'da yapsa bunu Suriyeliler sana yemin ederim suudiler kılıçla doğrar Suriyelileri

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Kardeş kültürlü vatan sever Suriyeli neden gelsin hadi geldi bu kadar süredir durmaz
İşte dediğim gibi açık konuşacağım. Oradakiler kara çarşaflı hepsi aşırı kapalı ve yasak çok. 35 40 yaşındaki oranın vasıfsız adamı buraya gelince zaten hayata bakış açısı ne olabilir ki. Görünce ileri derecede sapıtıyor. Gençleri de öyle hele gençleri elimde silah olsa sıkacam öyle sinirleniyorum. Kendi ülkesi gibi it kopuk takımı geziyorlar telefondan son ses müzik haha hihii yapıyorlar acayip sarkıntılık yapıyorlar. Öyle rahatlar ki. Bizim mahallede çok fazla var. Kültürlü vasıflı adama doktora mühendise eyvallah ama bunlar it kopuk.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Türkün yaptığı alttan alınırda yabancının ki batıyor haliyle.

Sen gidip yabancı ülkeye pislik yap kızlarına sark bak başına ne geliyor.

Biz iyi böle sabrettik bunlara başka ülke kabul etmez hele hele bu kadar süre.

Suudi Arabistan'da yapsa bunu Suriyeliler sana yemin ederim suudiler kılıçla doğrar Suriyelileri
Yok haklısınız bende aynısını diyorum. Sadece herkes demek hoş durmuyor onu söyledim.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
O kadar çok sorunlar sıkıntılar var ki. Her sinirlendiğimde ağzıma geleni malum kişiye diziyorum. Zam oluyor hemen sayıyorum. Depremde de iyi sağlam sövdüm. Baştan sona saydım. Bela okuyorum ne kadar söyleyebileceğim kadar. Umarım yerini bulur.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608

Erdoğan: Yağma ve talan var diyor. Süleyman Soylu: Yağma ve talan sosyal medyanın çıkardığı oyun diyor. Birbirlerinden haberi yok. ?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
İşte dediğim gibi açık konuşacağım. Oradakiler kara çarşaflı hepsi aşırı kapalı ve yasak çok. 35 40 yaşındaki oranın vasıfsız adamı buraya gelince zaten hayata bakış açısı ne olabilir ki. Görünce ileri derecede sapıtıyor. Gençleri de öyle hele gençleri elimde silah olsa sıkacam öyle sinirleniyorum. Kendi ülkesi gibi it kopuk takımı geziyorlar telefondan son ses müzik haha hihii yapıyorlar acayip sarkıntılık yapıyorlar. Öyle rahatlar ki. Bizim mahallede çok fazla var. Kültürlü vasıflı adama doktora mühendise eyvallah ama bunlar it kopuk.

Yok haklısınız bende aynısını diyorum. Sadece herkes demek hoş durmuyor onu söyledim.

O kadar çok sorunlar sıkıntılar var ki. Her sinirlendiğimde ağzıma geleni malum kişiye diziyorum. Zam oluyor hemen sayıyorum. Depremde de iyi sağlam sövdüm. Baştan sona saydım. Bela okuyorum ne kadar söyleyebileceğim kadar. Umarım yerini bulur.

Erdoğan: Yağma ve talan var diyor. Süleyman Soylu: Yağma ve talan sosyal medyanın çıkardığı oyun diyor. Birbirlerinden haberi yok. ?

Bak size yemin ederim, şu deprem Suudi Arabistan'da olsa Suriyeliler bunu yapsa, Selman harici ekip ayarlayıp tüm Suriyelileri diz çöktürüp tek hamle ile kafasına kılıcı vurup kafa ve bedenlerini kamyonlara doldurup hemen esadi arayıp emanetlerini gönderiyoruz diyip kamyonları Suriyeye götürüp kamyon kasasını kaldırıp tüm cesetleri bırakıp adamlarına sahip çık diyip giderdi, hiç merhamet beklemeyin, tahminimce esatta bundan hoşnut olmayacağı için büyük bir çukur açıp tüm cesetleri atıp üzerini örterdi cenaze namazı falan kılınmazdi

Hani biz kızıyoruz digerimiz ırkçı falan diyorda kimse merhametli değil o zaman gorurlerdi ırkçılık neymiş.

Velhasıl Suriyeliler bu yaptıklarını başka ülkede yapamaz, çok fazla tolere edildiler ama bir yere kadar

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,775
Deprem savaştan beter. Savaşta hepsini vurursun. Depremde kurtarma ile meşgulsün. Yakalasan da vuramazsın.

dusunenadamm

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
381
Twitter'da bunu yapan mültecilerden bazılarının kulaklarını vs. kesip video çekmişler. Bence bize yakışan bir hareket olmadı. Sınır dışı edersin, belki sinirlenirsin bir iki kemiğini kırarsın, Tırları yağmaladıkları için kısacası çoluk çocuğun rızkını gasp ettikleri için sabaha kadar sopayı basarsın ama uzuv kesmek. Bilemedim...

Son düzenleme: