Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Depositfiles'ten gold üyelik almak istiyorum arkadaşlar ama nasıl alınır bilmiyorum, bana bu konuda kısaca resimli anlatım yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürederim..:helpsmilie:
Yrdımın için sağol yinede soldier01 kardeş
kredikartı veya paypal ile alınır biliyorum da Darknes$ ben 1 veya 2 aylık gold üyelik almak istediğimde beni başka siteye yönlendirmektedir.. Bu konuda yardım edecek arkadaşlar??
Merhaba arkadaŞlar,
paypal Üzerİnden deposİtfİles ten gold Üyelİk satin aldim ve bunun bedelİ kredİ karti ekstreme de yansidi ancak deposİtfİles ten gold Üye olarak downland İndİremİyorum lÜtfen bana yardimci olur musunuz?
Yrdımın için sağol yinede soldier01 kardeş
kredikartı veya paypal ile alınır biliyorum da Darknes$ ben 1 veya 2 aylık gold üyelik almak istediğimde beni başka siteye yönlendirmektedir.. Bu konuda yardım edecek arkadaşlar??
Farkli dediginiz site aslinda sizin kolayliginiz icin dünyaca ünlü olan Paypal sitesidir..
Paypal güvenlik konusunda hic cekinmeden hesap bilgilerinizi verebileceginiz bir sitedir.... yillardir kullaniyorum ve milyonlarca kullanicisi var... cokta yararli, kullanimi kolaydir ve para aninda yatar/cekilir.. havaleler gibi degil yani..
Depositfiles'ten gold üyelik almak istiyorum arkadaşlar ama nasıl alınır bilmiyorum, bana bu konuda kısaca resimli anlatım yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürederim..:helpsmilie:
Depositfiles bugünlerde free kullanıcılara bedava Gold üyelik veriyor. Bazı sitelerde GET FREE GOLD bannerleri ile bedava GOLD üyeliğinizi alabilirsiniz.
Bedave Gold üyelik almak için öncelikle http://depositfiles.com/en/signup.php adresinden üye olun. Üye olduktan sonra hesabınıza giriş yapın. Sitelerde bu
bannere rastlarsanız tıklayın ve bedava üyeliğinizi alın.