Depositfiles'ten gold üyelik almak ??

CEMoKAAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Depositfiles'ten gold üyelik almak istiyorum arkadaşlar ama nasıl alınır bilmiyorum, bana bu konuda kısaca resimli anlatım yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürederim..:helpsmilie:

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kotayı geçmiş olmasam anlatırdım keşke kotalı olmasa netim

CEMoKAAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yrdımın için sağol yinede soldier01 kardeş
kredikartı veya paypal ile alınır biliyorum da Darknes$ ben 1 veya 2 aylık gold üyelik almak istediğimde beni başka siteye yönlendirmektedir.. Bu konuda yardım edecek arkadaşlar??

volkan_che

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaŞlar,
paypal Üzerİnden deposİtfİles ten gold Üyelİk satin aldim ve bunun bedelİ kredİ karti ekstreme de yansidi ancak deposİtfİles ten gold Üye olarak downland İndİremİyorum lÜtfen bana yardimci olur musunuz?

JuGoLaTe

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yrdımın için sağol yinede soldier01 kardeş
kredikartı veya paypal ile alınır biliyorum da Darknes$ ben 1 veya 2 aylık gold üyelik almak istediğimde beni başka siteye yönlendirmektedir.. Bu konuda yardım edecek arkadaşlar??

Farkli dediginiz site aslinda sizin kolayliginiz icin dünyaca ünlü olan Paypal sitesidir..
Paypal güvenlik konusunda hic cekinmeden hesap bilgilerinizi verebileceginiz bir sitedir.... yillardir kullaniyorum ve milyonlarca kullanicisi var... cokta yararli, kullanimi kolaydir ve para aninda yatar/cekilir.. havaleler gibi degil yani..

tolgaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Depositfiles'ten gold üyelik almak istiyorum arkadaşlar ama nasıl alınır bilmiyorum, bana bu konuda kısaca resimli anlatım yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürederim..:helpsmilie:

Depositfiles bugünlerde free kullanıcılara bedava Gold üyelik veriyor. Bazı sitelerde GET FREE GOLD bannerleri ile bedava GOLD üyeliğinizi alabilirsiniz.

Bedave Gold üyelik almak için öncelikle http://depositfiles.com/en/signup.php adresinden üye olun. Üye olduktan sonra hesabınıza giriş yapın. Sitelerde bu
btn.gif
bannere rastlarsanız tıklayın ve bedava üyeliğinizi alın.

Türkiye saati ile 14.00-15.00 arası http://chupestre2000.blogspot.com/2009/10/premium-en-deposit-files_31.html

23.00-24.00 arası http://0-d.ru/soft/3204-ezhednevnaya-razdacha-gold-akkauntov-depositfiles.html

Bu sitelerdeki bannerlara tıklayarak üyeliğinizi alın...(1 günlük veya 1 haftalık...)

Son verdiğim sitedeki banner gözükmüyor, onun yerine sitede
shared_key.php
yazan yere tıklayın...

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
1 günlük 1 haftalık işimize yaramaz:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şimdi depositfiles da mobil ödeme seçeneğide var tavsiye ederim tabi karar sana kalmış