bana 1 adet torrent-damage davetiyesi gönderene seve seve depodepo yada arena davetiyesi gönderebilirim
Mod.: Davetiye dağıtımı SDN tarafından yapılmamaktadır ancak elinde davetiye olan üyelerimiz isteklere bu başlık altından karşılık vermektedirler !
Mail adreslerinize spam gelmesini istemiyorsanız adreslerinizi mesajlarınızda paylaşmaktan kaçınınız, davetiyeler elinde olanlar tarafından ö.m olarak iletilecektir.
bencede sana katılıyorum abicim ama sdn yi yeni farketmiş arkadaşlarım forumu tavsiye etmiş olabilir.İlk mesajımı da davetiye istyerek yüzsüzlük yaptım.Daha yeni üye olmuş olmam benim suçum kabul ediyor senden ve diğer yönetici abilerimden özür dileyerek İki davetiye isteğimi de geri çekiyorum sağol.Merak ediyorum acaba 3-5 mesajı olan kişilere davetiye yolluyorlar mı?
bencede sana katılıyorum abicim ama sdn yi yeni farketmiş arkadaşlarım forumu tavsiye etmiş olabilir.İlk mesajımı da davetiye istyerek yüzsüzlük yaptım.Daha yeni üye olmuş olmam benim suçum kabul ediyor senden ve diğer yönetici abilerimden özür dileyerek İki davetiye isteğimi de geri çekiyorum sağol.
ne o paraylamı satıyon yoksam:scared:ghost___2009@msn.com bnde 29 tane dawetıye war ısteyenler msn neden ırtıbata gecsın ama beles deıl![]()
Arkadaşlar admin@yayamaz.com 'a mail atmanız yeterli..
Not: Mynet kullanmayınız. Hotmail veya gmail hesap kullanın. Mail gelmezse spam mailleri kontroL ediniz....
Sen şimdi davetiyemi istiyorsun isteyenlere adresmi veriyorsun tam anlayamadımda :blink::blink:
elimde iki adet depodepo davetiyesi var divxplanet arena-tr ile takas edebilirim
üye alımına acık diye biliyorum
Email alırsam yollarımdavetiye gönderebilecek var mı ?![]()