Denk rakiplerimle cs go oynamak istiyorum ?

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba. orta derecede cs oynuyorum. çok bilmiyorum yani. serverlarda oynayınca keyif almıyorum uzmanlar beni görmeden bile vuruyor. bende benim gibi olanlarla oynamak istiyorum. bana denk rakip nasıl bulabilirim ?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Rekabetçi mod oynayın hocam. Rütbenize göre rakipler gelecektir. Arada smurf hesaplar olsada diğer oyuncular aşağı yukarı aynı performansı gösterir.

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Rekabetçi mod oynayın hocam. Rütbenize göre rakipler gelecektir. Arada smurf hesaplar olsada diğer oyuncular aşağı yukarı aynı performansı gösterir.

Oyun bul kısmından giremiyorum rütbem 3 olacakmış onu beklıyorum. o olana kadar da diğer sunuculardan gireceğim. tat almıyorum ama napalım.

çok teşekkür ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oyun bul kısmından giremiyorum rütbem 3 olacakmış onu beklıyorum. o olana kadar da diğer sunuculardan gireceğim. tat almıyorum ama napalım.

çok teşekkür ederim

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Yıkım modu oynayın. Ölüm maçı oynayın. Private rank 3 olmaz zorunda en az rekabetçi için.