Denizhan Dakılır Kimdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Denizhan Dakılır dedi ki:
lucifer dedi ki:
Merhabalar

Bu kadar bana taş atılcağını düşünmemiştim.Herkes benim hakkımda olumsuz düşünsede ben herkesi abim diye hala sevip sayıcam. ^^ Sanki hıristiyanların uğursuz olan kişilere taş atması gibi bu.Galiba Ben Sdn ve diğer sitelere uğursuzluk veriyorum. %( Evet doğru aslında takılırdı ama nüfus işlemlere dakılır olarak geçirilmiş.Ayrıca ben Selanik göçmeniyim doğru.Galiba SDN neden ayrılmak en iyisi gibi geliyor bana yürü git seni burda bir daha görmek istemiyoruz diyenler gelsin burda söylesin.Özellikle Titusun bu sözü diyeceğine çok eminim.Berkin abi de diyebilir ama iol dediklerin için teşekkürler.Galiba herkes taş atarken bana sen gül atmışsın teşekkürler.Hoşçakalın ;)

Noluyo lan? Aynı intihar edecekmiş gibi konuştu :( :D :D
Sana bu komik geliyorsa ilk seni boğazlarım sonra kendimi öldürürüm

Banane lan senden !!! Git intihar mı ediyon,sdn yimi terkediyon napıyosan yap ;) bana da bulaşma B)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
denizhan ben bişey demedim harbi espri yani kızma sert espride yapmam

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
lucifer dedi ki:
Merhabalar

Bu kadar bana taş atılcağını düşünmemiştim.Herkes benim hakkımda olumsuz düşünsede ben herkesi abim diye hala sevip sayıcam. ^^ Sanki hıristiyanların uğursuz olan kişilere taş atması gibi bu.Galiba Ben Sdn ve diğer sitelere uğursuzluk veriyorum. %( Evet doğru aslında takılırdı ama nüfus işlemlere dakılır olarak geçirilmiş.Ayrıca ben Selanik göçmeniyim doğru.Galiba SDN neden ayrılmak en iyisi gibi geliyor bana yürü git seni burda bir daha görmek istemiyoruz diyenler gelsin burda söylesin.Özellikle Titusun bu sözü diyeceğine çok eminim.Berkin abi de diyebilir ama iol dediklerin için teşekkürler.Galiba herkes taş atarken bana sen gül atmışsın teşekkürler.Hoşçakalın ;)

Adam gibi dur len şurada sağa sola ne sataşıyorsun.Senin hesabın benimle.Ne biçim adamsın lan sen!

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Denizhan Dakılır Gine abuk subuk başladın be birader.Sen okulda ne yapıyorsun merak ediyorum.Sen bizim okulda olsan hergün ağzın ile burnunun yeri değişir.Yapma böyle. Sataşma kimseye.Adam gibi bilgilerini paylaş ^^Cevap verme herkese düşünmeden aklına geleni yazıyorsun sinirlerine hakim ol biraz.

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
TuningMert dedi ki:
lucifer dedi ki:
Merhabalar

Adam gibi dur len şurada sağa sola ne sataşıyorsun.Senin hesabın benimle.Ne biçim adamsın lan sen!

Ulan adam olsan bana sataşmazdın be.Gel boğ len !!! Gel hadi yiyorsa !!! Piskopata bağlatma allah yarattı demem dalarım |)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Lucifer biraz sakin.Bu arada sen Boldness diye birini tanıyormusun??

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Denizhan DAKILIR açıkça söyle demişsin söylüyorum.Çek git buradan koçum kötü şeyler olacak.Ulan sen yokken rahat vardı be.

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sakin ol Lucifer :D Benim kafadansın da Forumdayız boşver ağabey.Sakin olun.

TuningMert dedi ki:
Denizhan DAKILIR açıkça söyle demişsin söylüyorum.Çek git buradan koçum kötü şeyler olacak.Ulan sen yokken rahat vardı be.

Doğru Ağabey

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
TuningMert dedi ki:

Hayır,niye ? :)

Bu arada mesajımı okuyan,okumayan herkestn özür diliyorum.Bi an sinirlerime hakim olamadım :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Denizhan sen bu sene Efe nin okuluna git hem sana ortam ayarlar hem gezmiş olursun hem de değişiklik olur senin için

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
lucifer dedi ki:
TuningMert dedi ki:

Bu arada mesajımı okuyan,okumayan herkestn özür diliyorum.Bi an sinirlerime hakim olamadım :)

Demekki başkası ile karıştırmışım pardon.Denizhan gelsene lan buraya :D

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
TuningMert dedi ki:
lucifer dedi ki:
TuningMert dedi ki:

Demekki başkası ile karıştırmışım pardon.Denizhan gelsene lan buraya :D

Abicim bırak gelmesin,kötü şeyler olabilir |) Zzz :#

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bekle sen denizhan,ben de kartal da okuyorum,muhtemelen sizin okulda kartalda çıkışta görüşecez artık ;) :D :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Bi tanede benim için çak ama yumruk olmasın.Şap etsin şöyle iz kalsın tam ottut :D hayyt bee okul günlerimi hatırladım.Çıkışta gel :D

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
TuningMert dedi ki:
Bi tanede benim için çak ama yumruk olmasın.Şap etsin şöyle iz kalsın tam ottut :D hayyt bee okul günlerimi hatırladım.Çıkışta gel :D

;D

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Yönetici: Baktık konu olmaması gereken yerlere doğru seyrediyor, kilidi vurduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...