Denizhan Dakılır Kimdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
RuNaL dedi ki:
Jojoba dedi ki:
iol dedi ki:
Açmaz olaydım şu başlığı.. (Denizhan Dakılır (: )
yaza yaza bunu mu yazdın ya :D bu arada mesaj sayın 666 olmuş aman dikkat :} :P

mesajdan sonrad bi daha yok zaten bu son mesajı olmuş galiba :D :D :D

Dağıtmayın konuyu (: Ne varmış 666'da.. (Satanistler giriştikleri eylemlerin hiçbirinde başarılı olamadılar, halen aranızdayım. Gerçi dün saat 4 gibi SDN'ye ulaşılmaz oldu ama bunun benim mesaj sayımla ilgili olacağını sanmıyorum :P ) Buyrun 667 oldu.

Şunu diyebilirim bir de Denizhan için; 8798465456 tane forum, 1224981421 tane site açıp, bunları açtığı hızla kapatan sanal alem işgalcisi (:

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İol Annesi Senin kadar tanımıyordur Denizhanı galiba Sende Fanatiklerindensin galiba denizin :P :)

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Denizhan, atraksyonu bitmiş, sıkılmış o yuzden boyle bir forum açmış olan kimsedir bence.
başka bişi aramamak lazım.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Valla o bu değilde Adam Sanatçılar Gibi Gündem de kalmayı başarıyor bir Şekilde baksanıza hangimizin bu tarz başlıkları 6 sayfa cevap gördü :)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
PcMaSTeR dedi ki:
Valla o bu değilde Adam Sanatçılar Gibi Gündem de kalmayı başarıyor bir Şekilde baksanıza hangimizin bu tarz başlıkları 6 sayfa cevap gördü :)

Reklamın iyisi kötüsü olmaz (: :#

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Düşünsenize birde bu büyeyecek bu yaşta bu hava ileride Zeplin Şeklinde gezer artık :D

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Psikolojisi bozulmuş olmasın. Başlığı açtı kayboldu. Geriye "Sebebim, SDN ahalisidir" yazılı bir mektup bırakarak..... :R :O o.O

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
iol dedi ki:
Psikolojisi bozulmuş olmasın. Başlığı açtı kayboldu. Geriye "Sebebim, SDN ahalisidir" yazılı bir mektup bırakarak..... :R :O o.O

Demokraside Çare Tükenmez :) Forum kurallarına yeni bir madde;

- SDN Forumlarında Okuduğunuz, Yazdığınız Mesajlardan Dolayı Hayatınızda ki Değişikliklerden dolayı SDN Yönetimi,Üyeleri ve Ziyaretçileri Sorumlu Tutulamaz.

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
PcMaSTeR dedi ki:
iol dedi ki:

Demokraside Çare Tükenmez :) Forum kurallarına yeni bir madde;

- SDN Forumlarında Okuduğunuz, Yazdığınız Mesajlardan Dolayı Hayatınızda ki Değişikliklerden dolayı SDN Yönetimi,Üyeleri ve Ziyaretçileri Sorumlu Tutulamaz.

:D :D ;D ;D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Denizhan, geri dön. Hepimizi seni bekliyoruz :) Bak, Mülayim amcan da burda. Konuşsana Mülayim %(

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Troy dedi ki:
Denizhan, geri dön. Hepimizi seni bekliyoruz :) Bak, Mülayim amcan da burda. Konuşsana Mülayim %(
hepimiz seni çok seviyoruz (YALAN), bırak inatlık etmeyi artık

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
evinin kadını, çocuklarının anası olacaksın.. şimdi daaaliiin üleeayn :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Yakaladığım yerde si(Anladınız siz onu)eğim varlık.Herşeye burnunu sokar kendini bi b.kmuş gibi gösterir.Kendisi şu aralar forumda görülememektedir :D

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
TuningMert dedi ki:
Yakaladığım yerde si(Anladınız siz onu)eğim varlık.Herşeye burnunu sokar kendini bi b.kmuş gibi gösterir.Kendisi şu aralar forumda görülememektedir :D
Yeni bi konu açmış istanbula gelmiş nihahhaahahha

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
deniz ve han olarak bakarsak aklıma atlantis geldi dakılır olarak derken de denizhan atlantisteki cafelere takılır genelde doğru bildimmi

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
bdco dedi ki:
deniz ve han olarak bakarsak aklıma atlantis geldi dakılır olarak derken de denizhan atlantisteki cafelere takılır genelde doğru bildimmi

Boşuna yazma.Gelmez bidaha o bu konuya :D

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Merhabalar

Bu kadar bana taş atılcağını düşünmemiştim.Herkes benim hakkımda olumsuz düşünsede ben herkesi abim diye hala sevip sayıcam. ^^ Sanki hıristiyanların uğursuz olan kişilere taş atması gibi bu.Galiba Ben Sdn ve diğer sitelere uğursuzluk veriyorum. %( Evet doğru aslında takılırdı ama nüfus işlemlere dakılır olarak geçirilmiş.Ayrıca ben Selanik göçmeniyim doğru.Galiba SDN neden ayrılmak en iyisi gibi geliyor bana yürü git seni burda bir daha görmek istemiyoruz diyenler gelsin burda söylesin.Özellikle Titusun bu sözü diyeceğine çok eminim.Berkin abi de diyebilir ama iol dediklerin için teşekkürler.Galiba herkes taş atarken bana sen gül atmışsın teşekkürler.Hoşçakalın ;)

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Denizhan Dakılır dedi ki:
Merhabalar

Bu kadar bana taş atılcağını düşünmemiştim.Herkes benim hakkımda olumsuz düşünsede ben herkesi abim diye hala sevip sayıcam. ^^ Sanki hıristiyanların uğursuz olan kişilere taş atması gibi bu.Galiba Ben Sdn ve diğer sitelere uğursuzluk veriyorum. %( Evet doğru aslında takılırdı ama nüfus işlemlere dakılır olarak geçirilmiş.Ayrıca ben Selanik göçmeniyim doğru.Galiba SDN neden ayrılmak en iyisi gibi geliyor bana yürü git seni burda bir daha görmek istemiyoruz diyenler gelsin burda söylesin.Özellikle Titusun bu sözü diyeceğine çok eminim.Berkin abi de diyebilir ama iol dediklerin için teşekkürler.Galiba herkes taş atarken bana sen gül atmışsın teşekkürler.Hoşçakalın ;)

Noluyo lan? Aynı intihar edecekmiş gibi konuştu :( :D :D

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
lucifer dedi ki:
Denizhan Dakılır dedi ki:
Merhabalar

Noluyo lan? Aynı intihar edecekmiş gibi konuştu :( :D :D
Sana bu komik geliyorsa ilk seni boğazlarım sonra kendimi öldürürüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...