Deniz Çobanın yönettiği her maç olay!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
G.Antep-Bursa maçında ‘şov yapmakla’ suçlanan Deniz Çoban’ın yönettiği her maç ‘olay’ oldu.

554593_detay.jpg

İşte kare kare genç hakemin yönettiği maçlarda yaşanan ilginç tesadüfler:

BEŞİKTAŞ - BURSASPOR

2008-2009 sezonu... Tarih: 19 Nisan 2009... Yer: İnönü Stadı... Deniz Çoban, 44. dakikada rakibinin itelemesi nedeniyle yerde kalan İbrahim Toraman’ı, ‘kendisini
aldatmaya çalıştığı’ için 2. sarı kartla oyundan attı! 53’te Delgado’nun kaleye giden şutu Ömer Erdoğan’ın eline çarptı, Çoban “Devam” dedi.

SİVASSPOR - ANKARASPOR

2008-2009 sezonu... Tarih: 8 Mart 2009... Yer: Sivas 4 Eylül Stadı... Şampiyonluğa giden Sivassporlu oyuncular, maç boyu Deniz Çoban’ın kendilerine ‘diklenmesine’ isyan
ediyor! Maç sonunda objektifler yine Çoban’ın üzerinde... Dönemin Sivas Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Gel bana da diklen” diyor!

BURSASPOR - FENERBAHÇE

2009-2010 sezonu... Tarih: 13 Eylül 2009... Yer: Bursa Atatürk Stadı... Maç içinde otorite sağlayamayan Deniz Çoban’ın üstteki fotoğraftaki çaresizliği her şeyi anlatıyor.
Maç sonrası MHK Başkanı Oğuz Sarvan durumu çok net özetliyor: Deniz Çoban deneyimsizliğinin kurbanı oldu!

Habertürk

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben pek olay olan bir durum göremedim...
1- durum, ibrahim toraman olayındaki yorumu her hakem yapabilir bu tarz yorumlar hermaçta oluyor. Delgado’nun kaleye giden şutu Ömer Erdoğan’ın eline çarptı denmiş haberde çarpma penaltı gerektirmez. olsada yine hermaçta verilen verilmeyen penaltı durumu var...
2- Diklenmek nedir ? 3 olayda otorite sağlayamadı demiş birbiriyle çelişiyor. ayrıca uygun zaten kendi başına kabadayıydı hatırlayın garip davranışlarını açıklamalarını ağlamalarını...
3- En otoriter denilen adamın bile oyle bir fotosunu yakalarsınız ki kedi gibi çıkar :)

sonuç,

basın ve eyyam :)

chaylak1

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ben pek olay olan bir durum göremedim...
1- durum, ibrahim toraman olayındaki yorumu her hakem yapabilir bu tarz yorumlar hermaçta oluyor. Delgado’nun kaleye giden şutu Ömer Erdoğan’ın eline çarptı denmiş haberde çarpma penaltı gerektirmez. olsada yine hermaçta verilen verilmeyen penaltı durumu var...
2- Diklenmek nedir ? 3 olayda otorite sağlayamadı demiş birbiriyle çelişiyor. ayrıca uygun zaten kendi başına kabadayıydı hatırlayın garip davranışlarını açıklamalarını ağlamalarını...
3- En otoriter denilen adamın bile oyle bir fotosunu yakalarsınız ki kedi gibi çıkar :)

sonuç,

basın ve eyyam :)

Kesinlikle katılıyorum.Sanki bana ileride büyük takım maçlarında yaşanacak olaylarda hakemlerin maçları tatil etmemesi için Deniz Çoban'ın yaptığının yanlış olduğu savunuluyor gibi geldi.