Delux m800 pro kablosuz modda takilmalar

Skylake-

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Delux m800pro model mousem var, kablolu modda sorun yok iken kablosuz modda bazen imlecim takılıyor hatta sağ tik bile doğru düzgün çalışmıyor takılma genellikle sağ tik basili tutarken oluyor bunu çözmenin yolu var midir kulaklığımda kablosuz ikisinin frekansları çakışıyor olabilir mi ikisinide 2.4 de kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

burada 5. saniyede takılma mouseden kaynaklı

Son düzenleme:

Skylake-

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Kusura bakmayın bildirim gelmemiş bana,hayır 1200 civarı olması lazım standart 2.4 dongle

Bu arada galiba sorunun kaynağını buldum kulaklığın alıcısını sola çektim eskiden kasanın bi altındaydı mouse dongle ise direkt kasaya bağlı idi bu sefer ekipmanlarımın dongleri galiba çok yakın olduğu için sinyalleri çakışıyordu

Artık mause ve mause alıcısı sağ tarafta,kulaklık ve kulaklığın alıcısı sol tarafta kaldığı için galiba çakışmıyor;böyle yapınca mouse düzeldi veya şansa denk geldi

Son düzenleme:

XPlasma

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Delux m800pro model mousem var, kablolu modda sorun yok iken kablosuz modda bazen imlecim takılıyor hatta sağ tik bile doğru düzgün çalışmıyor takılma genellikle sağ tik basili tutarken oluyor bunu çözmenin yolu var midir kulaklığımda kablosuz ikisinin frekansları çakışıyor olabilir mi ikisinide 2.4 de kullanıyorum.

burada 5. saniyede takılma mouseden kaynaklı

Sorunlu bir mcu kullanıyor. Maalesef böyle olması normal. Hz değerini olabildiğince düşüğe alırsanız sorunu en aza indirgeyebilirsiniz.

Skylake-

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Sorunlu bir mcu kullanıyor. Maalesef böyle olması normal. Hz değerini olabildiğince düşüğe alırsanız sorunu en aza indirgeyebilirsiniz.
düşürdüm ama herhangi bir değişiklik yok hatta arada sol tik bile basılmıyor