Qbilay
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
Lenovo
Kesinlikle Dell Derim çünkü bende lenovo bilgisayar var. Servis ağı çok kötü servisteki adamlar sizden para koparmak için herşeyi yapıyor. Ben beğenmiyorum.
dell alıp başını ağrıtma derim en çok sorun çıkaran markalardan birisidir. kesinlikle lenovo..arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum ikisi arasında kararsız kaldım hangisini önerirsiniz:blink:
bana kalırsa;1- Asus
2- Lenovo
3- Dell
Gold varsa garanti yok demektir. 3 kuruş ucuza mal alıp paranızla rezil olmayınGold varsa orada hafta sonları çok iyi indirim yakalarsan kırmızı etiketli ürün olarak iyi bir fiyata alabilirsin.
Nasıl başardın...:scared: hemde 4 kez...Bir dell kullanıcısı olarak çok memnunum. Laptopu 4 kere düşürdüm ama herhangi bir arıza yaşamadım. Kasaları sağlamdır.
Gold varsa garanti yok demektir. 3 kuruş ucuza mal alıp paranızla rezil olmayın
golddan alınan lg led tv 2 sonra arızalanınca lg servisi çağırdık. ürünün seri numarasından kontrol edip bu ürünün resmi distribütör tarafından getirtilmediğini bu yüzden servis hizmeti veremeyeceklerini söylediler.Gold'dan aldım Dell marka cihazımı. Dell cihazlarını kendisi garanti kapsamında onardığı için Goldun garantisine ihtiyaç kalmadı. Adamlar Türkiye'nin neresinde olursanız olun gelip gözünüzün önünde yapıp gidiyor. tek kuruş masraf etmeden.
golddan alınan lg led tv 2 sonra arızalanınca lg servisi çağırdık. ürünün seri numarasından kontrol edip bu ürünün resmi distribütör tarafından getirtilmediğini bu yüzden servis hizmeti veremeyeceklerini söylediler.
Hocam Dell çalışanı gibi konuştunDell tercih edin, geleceği garanti altına alın... Bir sıkıntı yaşadığınız zaman yetkili servislerin peşinde koşmayın, Dell aldığınızda donanımsal ve yazılımsal olarak herhangi bir sıkıntınızın çözüme ulaşması "Bir telefona bakar..." Ücretsiz olan bu hattı arayarak cihaz hakkında çeşitli bilgiler alabilir, sorunu %70 gibi bir ihtimalle telefonda çözebilirsiniz. Bu olmuyorsa vereceğiniz adrese teknik eleman gönderilir, arızalı donanımın gözünüzün önünde değişimi yapılır hiçbir ücret alınmaz. Siz oturur kahvenizi içersiniz, benden söylemesi...
Hocam Dell çalışanı gibi konuştun![]()