Dell mi Lenovomu

Telvis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle Dell Derim çünkü bende lenovo bilgisayar var. Servis ağı çok kötü servisteki adamlar sizden para koparmak için herşeyi yapıyor. Ben beğenmiyorum.

Lenovoların Essential serisi olarak garantısı sıkıntılı bıraz, Y serisi ve Thinkpad serisi alıdıgınız zaman hıc bır sıkıntı yasamazsınız adamlar sızı memnun etmek ıcın ellerınden gelen herseyı yaparlar.

Dell son yıllarda ısı bozdu dıye dusunuyorum Fiyat/Performans olarak Lenovo tabıkıde ama karar sıze kalmıs gıdın markete bı Delle bı Lenovoya bakın hangısı hosunuza gıderse alın Lenovo alırken Y ve Z serısını aldııgınız zaman sıkıntı yasamazsınız Dell alırkende oyun amaclı alıcaksanız bı onerım yok :) ama oyunla ısınız yoksa Dell Latitude öneririm onlarıda magazalarda bulamazsınız resmı distribütörden alıcaksınız .

firtinax

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Dell'de yerinde garanti var ama Lenovo da gayet iyidir.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum ikisi arasında kararsız kaldım hangisini önerirsiniz:blink:
dell alıp başını ağrıtma derim en çok sorun çıkaran markalardan birisidir. kesinlikle lenovo..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1- Asus
2- Lenovo
3- Dell
bana kalırsa;
1-apple
2-asus
3-toshiba
4-sony

Gold varsa orada hafta sonları çok iyi indirim yakalarsan kırmızı etiketli ürün olarak iyi bir fiyata alabilirsin.
Gold varsa garanti yok demektir. 3 kuruş ucuza mal alıp paranızla rezil olmayın

Goliath

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lenovo Dell'den daha iyi ama Asus al derim ben.

Gurgula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gold varsa garanti yok demektir. 3 kuruş ucuza mal alıp paranızla rezil olmayın

Gold'dan aldım Dell marka cihazımı. Dell cihazlarını kendisi garanti kapsamında onardığı için Goldun garantisine ihtiyaç kalmadı. Adamlar Türkiye'nin neresinde olursanız olun gelip gözünüzün önünde yapıp gidiyor. tek kuruş masraf etmeden.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bende Lenovo kullanıyorum ve gerçekten sağlam makinamış :D

ulassblc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kardeşşşş lenovo z580 aldım pcdepo.com adresinden
8gb ram
2gb nvidia gt635m 128bit
500 hdd
i5 işlemcili (3210m)

ve buda oyunlarda cektıgım vıdeo

http://www.youtube.com/watch?v=SlnzLoi4f7E

suana kdr sorun yasamadım tasarımı harıka ve lenovo notebooklarının dıger notebooklarda olmayan ozellıgı tasarım+ ses kalıtesi.

dolby teknolojısı muhtesem.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Gold'dan aldım Dell marka cihazımı. Dell cihazlarını kendisi garanti kapsamında onardığı için Goldun garantisine ihtiyaç kalmadı. Adamlar Türkiye'nin neresinde olursanız olun gelip gözünüzün önünde yapıp gidiyor. tek kuruş masraf etmeden.
golddan alınan lg led tv 2 sonra arızalanınca lg servisi çağırdık. ürünün seri numarasından kontrol edip bu ürünün resmi distribütör tarafından getirtilmediğini bu yüzden servis hizmeti veremeyeceklerini söylediler.

Gurgula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
golddan alınan lg led tv 2 sonra arızalanınca lg servisi çağırdık. ürünün seri numarasından kontrol edip bu ürünün resmi distribütör tarafından getirtilmediğini bu yüzden servis hizmeti veremeyeceklerini söylediler.

Goldu savunacak değilim :) ben sadece Dell ile alakalı olan durumu söyledim. Garanti kapsamındaki servis hizmetini sadece kendileri yapıyor hiç bir servis kabul etmiyor.

yigit35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şu an için lenovo ancak dell olabilir çünkü şirketin sahibi değişecekti herhalde değişirse belli olmaz ama laptop alırken toshiba ve asuslarada bak tam bir fiyat/performans ürünleri

mooncomtr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lenovo nun arkasında IBM var , o sebeple her zaman için DELL ile arasında bir fark olacaktır.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
leonovonun arkasında IBM yok IBM'in arkasında lenovo var. Lenovo İbm'i satın aldı.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Ben şimdi alacak olsam kesinlikle önceliğim herhangi bir Mac modeli (macbook, imac...vs) olurdu. Ama windows tabanlı bir sistem alacaksam da kesinlikle Asus'tan şaşmam.

- Apple Mac
- Asus
- Dell

Bunlardan herhangi birini alıp rahatına bakabilirsin.

dailiyenaziri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağolun arkadaşlar daha para denkleştirip alabilmiş değilim bu ay almayı düşünüyorum öneri olursa tekrar gözden geçirebilirim :)

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dell tercih edin, geleceği garanti altına alın... Bir sıkıntı yaşadığınız zaman yetkili servislerin peşinde koşmayın, Dell aldığınızda donanımsal ve yazılımsal olarak herhangi bir sıkıntınızın çözüme ulaşması "Bir telefona bakar..." Ücretsiz olan bu hattı arayarak cihaz hakkında çeşitli bilgiler alabilir, sorunu %70 gibi bir ihtimalle telefonda çözebilirsiniz. Bu olmuyorsa vereceğiniz adrese teknik eleman gönderilir, arızalı donanımın gözünüzün önünde değişimi yapılır hiçbir ücret alınmaz. Siz oturur kahvenizi içersiniz, benden söylemesi...
Hocam Dell çalışanı gibi konuştun :)

dailiyenaziri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dell i meth ettiler bugün bimekse gittim baktım çok hoş :) ustam apple da güzelde onu alacak paraya ben skoda araba alırım acemiliği atarım onda :D

dell i meth ettiler bugün bimekse gittim baktım çok hoş :) ustam apple da güzelde onu alacak paraya ben skoda araba alırım acemiliği atarım onda :D

leonidass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dell teknik servisi ve dayanıklılığı açısından lenovo'dan bir adım öndedir ancak f/p açısından geridedir ve tasarım açısından da aynı şekilde :)