Dell mi casper mı almalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Heh

Asistan
Reaksiyon puanı
46

Bu iki notebook tan birini almak istiyorum fakat servis güvenliği ve sağlamlık vb. Konularda kararsızım tavsiyeniz nedir?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,594

Heh

Asistan
Reaksiyon puanı
46

mehmetali48

Doçent
Reaksiyon puanı
415
Knk internetten alma konusunda kararsızım bozuk gelirse veya paraya konarlar nedeniyle sence güvenilirmi
Ben rtx 3000 serisi pc topladım internetten birde farklı sitelerden bir sorun çıkmadı. Birde hepsiburada.com güvenilir bir site sorun çıkacağını zannetmiyorum.

• Beğen
Reactions: Heh

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,594
Knk internetten alma konusunda kararsızım bozuk gelirse veya paraya konarlar nedeniyle sence güvenilirmi
Ben bu zamana bütün elektronik eşyalarımı internetten aldım buna iki adet laptop da dahil. Hatta geçen Ağustos ayında HP OMEN 2020 modelini satın aldım Gittigidiyor üzerinden. Paraya konmalarına imkan yok yani özellikle de Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 ve Amazon gibi büyük sitelerde. Bozuk gelirse yapacak bir şey yok, o kutular açılmıyor fabrikasyon hatası var demektir. Cihazın değişimi istersin. Vatan'dan falan alacağım diye boşuna kazıklanma. Devir internet devri.

• Beğen

Heh

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Ben rtx 3000 serisi pc topladım internetten birde farklı sitelerden bir sorun çıkmadı. Birde hepsiburada.com güvenilir bir site sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Nerden aldın knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu zamana bütün elektronik eşyalarımı internetten aldım buna iki adet laptop da dahil. Hatta geçen Ağustos ayında HP OMEN 2020 modelini satın aldım Gittigidiyor üzerinden. Paraya konmalarına imkan yok yani özellikle de Gittigidiyor, Hepsiburada, N11 ve Amazon gibi büyük sitelerde. Bozuk gelirse yapacak bir şey yok, o kutular açılmıyor fabrikasyon hatası var demektir. Cihazın değişimi istersin. Vatan'dan falan alacağım diye boşuna kazıklanma. Devir internet devri.
Sorunlu gelirse fabrika garantiye alır mı peki internetten zaten güvenilir knk da bizim aile biraz takıntılı bir sorun çıkarsa ne yaparız diye

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,594
Nerden aldın knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunlu gelirse fabrika garantiye alır mı peki internetten zaten güvenilir knk da bizim aile biraz takıntılı bir sorun çıkarsa ne yaparız diye
Sorunlu ürün gelme olasılığı çok düşük. Fabrikadan çıkmadan bu ürünler kontrol ediliyor zaten. He diyelim ki geldi, satıcı ile görüşüp değişim isteyebilirsin veya servisle halledersin. Orası problem değil bir şekilde ya paranı alırsın ya da temiz ürünü.

• Beğen

mehmetali48

Doçent
Reaksiyon puanı
415
Daha başka sitelerden almışımdır ben pc nin her parçasını farklı sitelerden topladım :)

• Beğen
S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Bankalarında koruma sistemi var adı aklıma gelmedi ama yüksek miktarda para çekilince para çekiliyor ama karşı tarafa 2 3 hafta sonra geçiyor

• Beğen

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710

Bu iki notebook tan birini almak istiyorum fakat servis güvenliği ve sağlamlık vb. Konularda kararsızım tavsiyeniz nedir?
Dell interntte aynı paraya 2060lı var dellin bozuk/hatalı gelirse ayıplı olduğu için değişim/iade hakkın var eğer satıcı kabul etmezse tüketici hakem heyetine başvurursun onlar halleder bende hepsiburada dan hp pavilion 15 aldım 2 yıl olucak bir kaç ay sonra bir sorun çıkmadı.

• Beğen

Heh

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Dell interntte aynı paraya 2060lı var dellin bozuk/hatalı gelirse ayıplı olduğu için değişim/iade hakkın var eğer satıcı kabul etmezse tüketici hakem heyetine başvurursun onlar halleder bende hepsiburada dan hp pavilion 15 aldım 2 yıl olucak bir kaç ay sonra bir sorun çıkmadı.
Ok sağolun hepiniz teşekkür ederim

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
Bir sorun çıkarsa bu haklara sahipsin ;
IMG_20210202_193254.jpg