nokiandokuz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0

evet kardeşim aslında biraz tehlikeli laptopla oynamak.O zaman ya yenisini alıcaz yada elimizdekini kullanıcazKardes sakin degisme bilgisayarin cop olma ihtimali yuksek cunku laptop
Ama ayni markanin surumunun yukseltilmisini alabilirsinevet kardeşim aslında biraz tehlikeli laptopla oynamak.O zaman ya yenisini alıcaz yada elimizdekini kullanıcaz
kardeş ne demek yani o ???Ama ayni markanin surumunun yukseltilmisini alabilirsin![]()
Servise gidip ekran kartinin bi ust surumunu takarmisiniz de onlar takar.sadece servise ama.kardeş ne demek yani o ???
Bende öyle dedim zaten farklı ekran kartı bilgisayarı çökertip çöp yapabilir benden demesi.Forumda atılıp tutulan, sıkılan kurşunlara inanmayın.
Çok çok büyük ihitmal takılmayacak ama servise danışın.
Laptopun altında Services ID Tag numarası vardır 6-8 karakterli onu bildirin daha üst seviye bir ekran kartı takmak mümkünmüdür diyin.
Eğer mümkün GTX bilmem ne takarız ona derlerse telefonu suratlarına kapat
O kartı internetten daha ucuza temin edip kendinte çok rahat bir şekilde takarsın zaten.
Ancak çokda beklentin yüksek olmasın.
Bende öyle dedim zaten farklı ekran kartı bilgisayarı çökertip çöp yapabilir benden demesi.
Hadi ya Kardeş şimdi senin dediğin işlemleri müşteri hizmetleri halledebilecek mi peki ? Bana sadece başka bir ekran kartı takılabildiğini siöylesinler yeter zatenForumda atılıp tutulan, sıkılan kurşunlara inanmayın.
Çok çok büyük ihitmal takılmayacak ama servise danışın.
Laptopun altında Services ID Tag numarası vardır 6-8 karakterli onu bildirin daha üst seviye bir ekran kartı takmak mümkünmüdür diyin.
Eğer mümkün GTX bilmem ne takarız ona derlerse telefonu suratlarına kapat
O kartı internetten daha ucuza temin edip kendinte çok rahat bir şekilde takarsın zaten.
Ancak çokda beklentin yüksek olmasın.