DELL İnspiron N5110 bilgisayarında ekran kartı değişir mi ?

nokiandokuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet kardeşim görmüştüm senin konunu gezerken forumda.Artık ekran kartı çağın gerisinde kalmaya başlıyor ya.1GB Geforce 525M gt ekran kartı var ama crysis 3 gta 4 gibi oyunları minimum seviyede oynasam bile kasıyor valla dell in servisine götürmeyi düşünüyorum bu konuda tamda bir fikrim yok

ChuckyS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardes sakin degisme bilgisayarin cop olma ihtimali yuksek cunku laptop

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Forumda atılıp tutulan, sıkılan kurşunlara inanmayın.

Çok çok büyük ihitmal takılmayacak ama servise danışın.
Laptopun altında Services ID Tag numarası vardır 6-8 karakterli onu bildirin daha üst seviye bir ekran kartı takmak mümkünmüdür diyin.

Eğer mümkün GTX bilmem ne takarız ona derlerse telefonu suratlarına kapat :D
O kartı internetten daha ucuza temin edip kendinte çok rahat bir şekilde takarsın zaten.

Ancak çokda beklentin yüksek olmasın.

ChuckyS

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Laptopun altında Services ID Tag numarası vardır 6-8 karakterli onu bildirin daha üst seviye bir ekran kartı takmak mümkünmüdür diyin.
O kartı internetten daha ucuza temin edip kendinte çok rahat bir şekilde takarsın zaten.

Bende öyle dedim zaten farklı ekran kartı bilgisayarı çökertip çöp yapabilir benden demesi.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bende öyle dedim zaten farklı ekran kartı bilgisayarı çökertip çöp yapabilir benden demesi.

Madem benle aynı şeyi söyledin.

Teknik olarak yukarıdaki cümleni bana açıkla. Farklı bir ekran kartı bilgisayarı nasıl çökertir?
Ben yıllardır bu işi yaparım ben böyle bişey görmedim duymadım. Teknik olarak nasıl oluyor bu olay, anlatda öğrenelim o zaman forum ahalisi olarak.

nokiandokuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Hadi ya Kardeş şimdi senin dediğin işlemleri müşteri hizmetleri halledebilecek mi peki ? Bana sadece başka bir ekran kartı takılabildiğini siöylesinler yeter zaten :)