Arkadaşlar başlıkta dediğim pcnin ekran kartını değiştirmek mümkün müdür? Mesela şuan GTX960M mevcud içerisinde. Bunun yerine yeni nesil GTX1070 kullanabilir miyim. Anakartima lehimli mi yoksa ekran kartım değiştirilebilir mi?
Emin misiniz benim pc nin ekran kartı değişmez mi? peki eğlenceli olan çözümünüz nedir ?Laptop'un grafik kartını değiştiremezsin, ancak biraz beklersen daha eğlenceli bir çözümüm var![]()
Başlarda çözünürlük konusunda biraz muhafazakar davrandım ancak şaşırtıcı şekilde çözünürlüğü 1366x768 den 2560x1440 a yükseltmek FPS değerlerinde gözle görülür bir değişme yapamadı. (1.2Ghz işlemci ile). Skyrim gibi bir modern oyun dahi 1080p de oldukça akıcı bir şekilde oynanabiliyordu ve unutmayın ki bu 9 yaşını doldurmuş iş sınıfı çok eski bir laptop.
Kardeşim uğraştığın için teşekkür ediyorum ama ben bu olayı biliyordum fakat seninde dediğin gibi Wireless i çıkartmam gerekecek için sıcak bakmıyorum. Hem taşınması sıkıntı olduğu için tercih etmedim. Ben pc nin ekran kartı sökülmesi mümkün değil midir?Neden grafik kartını çıkar ? Neden 2 kartın birden gücünü kullanma ? Biraz uğraştırıcı bir iş olabilir ama bence buna değecek
Review External Graphics Cards for Laptops
V8.0 EXP GDC Laptop External Independent Video Card Dock Mini PCI-E For Beast | eBay
Burada anahtar nokta çoğu laptop'un 1 PCI girişi oluyor ve bunun için wifi'yi sökmen gerekebilir ve ethernet kullanman gerekebilir. Bunu araştırırsan belki bir masaüstü ekran kartını laptop'una bağlayabilirsin. Video'daki adamın kullandığı laptop'un işlemcisi 1.2 ghz ve çok eski bir laptop, bunu da ekleyim. Çok etkileyici değil diyeceksin ve bende diyeceğim ki bu oyuna laptop normalde giremiyormuş bile normal donanımı ile ve bundan fazlası bile bir başarı derken adam bu tomb raider'ı akıcı bir şekilde oynuyor![]()
Peki benim pc de bu Port mevcut mudur? bunu nasıl öğrenebilirim benMxm portuna sahip laptopların ekran kartı değişiyor
İnternetten.Peki benim pc de bu Port mevcut mudur? bunu nasıl öğrenebilirim ben
İnternetten çok fazla araştırma yaptım fakat istediğim sonuca ulaşamadım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.İnternetten.
Her şeyi iyi olan bir bilgisayar bana söyler misin ? O mükemmel bilgisayar var olsaydı Dell'in bu modeli satmazdı.Ben de bu hafta dell 7559 almayı düşünüyorum.Ekran kartı lehimli olabilir değiştirilmiyor olabilir.Zaten bana gtx960m yeter.Yarı iş için yarı oyun için kullanacağım.Laptoptan genel olarak memnun musun ? Kasa kalitesi kötü diyorlar.
Değiştirilemiyor maalesef. Ben de internette aradım ama mxm portu yok.Arkadaşlar başlıkta dediğim pcnin ekran kartını değiştirmek mümkün müdür? Mesela şuan GTX960M mevcud içerisinde. Bunun yerine yeni nesil GTX1070 kullanabilir miyim. Anakartima lehimli mi yoksa ekran kartım değiştirilebilir mi?
Her şeyi iyi olan bir bilgisayar bana söyler misin ? O mükemmel bilgisayar var olsaydı Dell'in bu modeli satmazdı.
Sen bilgisayarın dışını bilgisayar saymıyon mu ? Sen kasa kalitesi iyi değilmiş dedin, ben de çok fazla takılmayın dedim.Her şeyi iyi olan bilgisayarı araya katman mantıksız. Ben kasa kalitesinden bahsediyorum. İç donanım ile ilgili bir şey demedim. İç donanımın mükemmel olduğunu düşünüyorsan o ayrı.
Sen bilgisayarın dışını bilgisayar saymıyon mu ? Sen kasa kalitesi iyi değilmiş dedin, ben de çok fazla takılmayın dedim.
Ekran ? Hoparlör ? Klavye ? Touchpad ? Girişler ?2 bilgisayar arasında kalınca birisi metal kasa diğeri plastik olunca biraz takılma oluyor![]()
Kardeşim pc kasa kalitesi olrak çok iyi. kadifemsi bir yapısı var. beklenenin üstünde bir pcBen de bu hafta dell 7559 almayı düşünüyorum.Ekran kartı lehimli olabilir değiştirilmiyor olabilir.Zaten bana gtx960m yeter.Yarı iş için yarı oyun için kullanacağım.Laptoptan genel olarak memnun musun ? Kasa kalitesi kötü diyorlar.
Ekran ? Hoparlör ? Klavye ? Touchpad ? Girişler ?![]()