Dell Inspiron 3521 Bios Unlock Şifresi

VoltTim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben şuanda "Dell Inspiron 3521" bir laptop kullanıyorum. İçinde dahili ve harici olmak üzere 2 tane ekran kartı var. Ben sadece harici ekran kartını kullanmak istediğimden biostan bir ayarı kapatmam gerek. Fakat o ayar kilitli çünkü bios kilitli. Bios'u açmak için bana "backdoor" şifresi lazım.

Sizden bunu bulmanızı rica ediyorum çünkü bilgisayarım garantisi bittiği için dell benden bu işlem için para kesecekmiş. Başka sitelerden araştırdım ama benim bilgisayarımın bios şifresi için "10 - 15" dolar arası para istiyorlar. Bende de şuan hiç para yok.

Gerekli fotoğraflar aşağıya bıraktım. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Şifreyi nasıl bulduğunuzu da yazarsanız diğer insanlara da yardım edebilirsiniz.
DSCI0075-min-min.JPG DSCI0077-min-min.JPG DSCI0078-min-min.JPG DSCI0079-min-min.JPG

Ve en önemlisi sistem ve bios bilgileri de hemen aşağıda

Capture1.PNG

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Sürekli harici ekran kartında kullanmak bilgisariniza zarar verir ve güç tüketimi artar. Neden böyle bi şey istiyorsunuz ki? Nvidia Denetim Masasına indirin. Masaüstüne sağ tıklayın. Nvidia Denetim Masasına tıklayın. Oradan istediğiniz uygulamalı seçin. Dediğiniz şeye hiç gerek yok. Yukarıda dediklerimi yapmanız yeterli.

VoltTim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sürekli harici ekran kartında kullanmak bilgisariniza zarar verir ve güç tüketimi artar. Neden böyle bi şey istiyorsunuz ki? Nvidia Denetim Masasına indirin. Masaüstüne sağ tıklayın. Nvidia Denetim Masasına tıklayın. Oradan istediğiniz uygulamalı seçin. Dediğiniz şeye hiç gerek yok. Yukarıda dediklerimi yapmanız yeterli.

Amd driver'ı çok sıkıntılı çalışıyor. Ben de böyle bir çözüm yolunu tercih etmek istiyorum fakat maalesef bios kilitli.