dell g315 karşılaştırma

coltsupertramp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar merhaba oyun için laptop bakıyorum. kuvvet gerektiren battle royale oyunları oynuyorum. bu fiyata bundan daha kuvvetlisini bulabilir miyim, bunu önerir misiniz?

coltsupertramp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Çok sağlam bir bilgisayardır. Ancak Yeni Ryzen Mobiller ve 10. Nesil İntel'ler gelmişken alınır mı tartışılır.

hocam cevap için çok teşekkür ederim. ben çok anlamıyorum işlemci kısmından bir süredir araştırıyorum, bulabildiğim bu. bütçem tam da bu laptopun fiyatı kadar

dogukan_t15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Oldukça güçlü bir işlemci ve 1660ti ekran kartı fazlasıyla götürür .

Dell Allienware grafik performans kontrol paneli kullanıyor gaming laptoplarında . Hem nvidiadan hem allienware sisteminden grafik ayarlaması yapman mümkün.

Ama bu kadar bütçen varsa Asus Rog serisinede bakabilirsin . Ama bütçem yetseydi kesinlikle aklımda olan modellerden biriydi .

coltsupertramp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yakın fiyatlara Ryzen 7 4800H laptoplar gelicek. Zamanınız varsa onları bekleyin derim.

hocam yakın fiyatlara ve yakın zamanda gelecekse beklerim problem olmaz. cevap için çok teşekkürler.

Oldukça güçlü bir işlemci ve 1660ti ekran kartı fazlasıyla götürür .

Dell Allienware grafik performans kontrol paneli kullanıyor gaming laptoplarında . Hem nvidiadan hem allienware sisteminden grafik ayarlaması yapman mümkün.

Ama bu kadar bütçen varsa Asus Rog serisinede bakabilirsin . Ama bütçem yetseydi kesinlikle aklımda olan modellerden biriydi .

çok teşekkür ederim cevap için. inceleyeceğim onları da hocam

coltsupertramp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Ardaaaaq

Asistan
Reaksiyon puanı
91

nicomedia41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Ee öyle ama. 10.5'ten - 9.5'e düşmüş G3 serisi'nin fiyatını veren G515'ide verir.
Oyun oynayacaksan da, render alacaksan da daha iyi bir seçim.
Öte yandan g3'ün menteşeleri güven vermiyor bakınca. Elimde tutmadan o hissiyatı almadan çok şey yapmam..

coltsupertramp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ee öyle ama. 10.5'ten - 9.5'e düşmüş G3 serisi'nin fiyatını veren G515'ide verir.
Oyun oynayacaksan da, render alacaksan da daha iyi bir seçim.
Öte yandan g3'ün menteşeleri güven vermiyor bakınca. Elimde tutmadan o hissiyatı almadan çok şey yapmam..

bütçem 10200 kadar. o laptopa bütçem yetse, düşünmeden onu alırdım hocam zaten

tolunay458

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bende aynı modeli düşünüyorum 8000 bütçem var biraz zorlayıp 1660ti lı bu modelı alsam mı dıye arada kaldım bayadır araştırıyorum dell önerir misiniz. birde 1tb+256gb ssd diyor bu 1 tb lık kısım hdd sanırım o da pc yı yavaslatıyormus programlarda vs dıye okumustum bazı yerlerde çok bariz bir fark yaşatır mı?

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
bütçem 10200 kadar. o laptopa bütçem yetse, düşünmeden onu alırdım hocam zaten
Bin tl için 1 yıl sonra şikayet edecekseniz, 1 ay daha para biriktirip yeni güncel bütçeyle almak daha uygun bence. Sonuçta youtuber değilsiniz aylık 10larca bin tl bir geliriniz de yok değiştirmeniz için.

Dediğim model henüz TR sınırlarına girmemişken G315 vardı. Acil ihtiyaç için bir arkadaşa aldık ve 6500 civarında idi fiyatı. Siz bilirsiniz.

İyi forumlar.