Delirmemek İçten Bile Değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ben diyorum bunlar yakında bize çarşaf-cübbe de giydirirse şaşırmayın.

Dünyanın en geri hükümeti ile karşı karşıyayız. Böyle yasak onuncu sınıf afrika ülkesinde bile olmaz.

Başka devletler halkına 100mbit interneti sıradan ihtiyaç olarak sunuyor, biz hala nelerle uğraşıyoruz. 1mbit salak saçma bağlantı yeryüzünde kalmadı ama biz bu dandik ötesi bağlantıyla bile sansüre maruz kalıyoruz.

Allah bilir bunu destekleyen ileri zeki insanlar da mevcuttur ülkemizde, zaten olmasa bu yasaklar olmazdı bu yavaşlık olmazdı orası da ayrı.

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben diyorum bunlar yakında bize çarşaf-cübbe de giydirirse şaşırmayın.

Dünyanın en geri hükümeti ile karşı karşıyayız. Böyle yasak onuncu sınıf afrika ülkesinde bile olmaz.

Başka devletler halkına 100mbit interneti sıradan ihtiyaç olarak sunuyor, biz hala nelerle uğraşıyoruz. 1mbit salak saçma bağlantı yeryüzünde kalmadı ama biz bu dandik ötesi bağlantıyla bile sansüre maruz kalıyoruz.

Allah bilir bunu destekleyen ileri zeki insanlar da mevcuttur ülkemizde, zaten olmasa bu yasaklar olmazdı bu yavaşlık olmazdı orası da ayrı.

bu yasaklamanın hükümetle ne alakası var ve 1mbit ten dert yanmıssın ama bu hükümet yokken kaç mbitle bağlanıyordun acaba. at gözlüğünü çıkar. doğru ve adaletli yorum yaparsan daha iyi olur. öncelikle kim yasaklıyor kim yasaklanmasını istiyor sebep ne önce onu bi araştır sonra sağa sola yorum yap.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
YA SORMAK İSTEDİĞİM ŞU????

dünyada halkının gerizeklı olmasını isteyen halkını yasaklarla cahil kalmasını bilerek ve isteyerek çağın dışında bırakmak isteyen daha bir başka devlet varmı????

ben avatarının faşist simge taşıdığını resimlerle ıspatladım.
sende YÜCE TÜRK MİLLETİNE APTAL dedin. sende ıspatlasana

ıspatlayamassan sana kim inanacak peki.hodri meydan:thumbdown:

Sende gerizekalı dedin,önce kendi yazdıklarına bak sonra konuş...

Bir avatardan kişisel teşhis koyup hakaret etmeden önce...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...