Delireceğim valla Shiftdelete.net

catlaq78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lütfen şu refresh yenileme yi kaldırın deli etti balla taryıcı kasılıyo cvp yazcam yenileniyo üye girişi yapcam yenileniyo vay arkadaş nasıl iştir dalga geçiyo sankı :d lütfen hadi sitede tm vr neyse ama sü forum da niye var :D

catlaq78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim akıllı tnt çok hızlı ya onun için yenilemede hızlı değil daha ajax güncelleme yapın bari

Reaksiyon puanı
10,327
aynı sorun bende de var maalesef. ve bu sadece SDN'yi açtığımda oluyor. en az altı saniyelik bir donmanın arkasından normale dönüyor. bu başka hiçbir site için söz konusu olmuyor. aslında ben de yazmayı düşünüyordum ya, arkadaşın şikayetini görünce buraya yazayım dediydim.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Forumda refresh time yok arkadaşlar, sorun browserlarınızdaki eklentilerinizden kaynaklanıyordur.

asilgenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de oluyor hoş brşey değil zaman alıyor boşuna.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Böyle bir sorunla şimdiye kadar hiç karşılaşmadım :)

Reaksiyon puanı
10,327
Forumda refresh time yok arkadaşlar, sorun browserlarınızdaki eklentilerinizden kaynaklanıyordur.

iyi de bunun bir çözümü yok mu "geliştirici" kardeş?!
bu refresh time dediğiniz her neyse, niye diğer sitelerde var -ve sorun olmuyorda- koca SDN'de yok?!
bunu bize sorun olmaktan çıkaracak bir çareniz, çözümünüz yok mu yani?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
iyi de bunun bir çözümü yok mu "geliştirici" kardeş?!
bu refresh time dediğiniz her neyse, niye diğer sitelerde var -ve sorun olmuyorda- koca SDN'de yok?!
bunu bize sorun olmaktan çıkaracak bir çareniz, çözümünüz yok mu yani?

Arkadaşım forum sayfalarımızda kendi kendini yenileme özelliği bulunmuyor, anlatabildim mi? :)

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
eskiden de bu yenileme sorunu var diyen arkadaşlar vardı. şahsen ben hiç yaşamadım:)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Ben de yaşamdım bu olayı.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Sorunun sadece bazılarında olduğu belirtilmesine rağmen çözüm isteyenlerden bir kişinin bile tarayıcısı ile eklentilerini yazmaması çok ilginç. Arkadaşlar bu bilgileri paylaşın ki ilgili kişiler denesinler.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Firefox'da tümden bu özelliği kapamak mümkün.
Aşağıda yazdıklarımı uygularsanız Firefox hiç bir site vb yerlerde otomatik yenileme yapmaz.

Adres satırına about:config yazın.
Filter satırına autorefresh yazın.
Karşınıza accessibility.blockautorefresh gelecek, çift tıklayın, oradaki değer true olmalı.
screenshot002.jpg

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Firefox'da tümden bu özelliği kapamak mümkün.
Aşağıda yazdıklarımı uygularsanız Firefox hiç bir site vb yerlerde otomatik yenileme yapmaz.

Adres satırına about:config yazın.
Filter satırına autorefresh yazın.
Karşınıza accessibility.blockautorefresh gelecek, çift tıklayın, oradaki değer true olmalı.
screenshot002.jpg

Ayrıca bilmeden buradaki ayarları karıştırmayın güvenlik açıkları oluşabilir arkadaşlar.