ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
demek biz normalmişiz kalem kapağına sigara tutturup içiyorduk...
nefes borusuna kaçmazsa zaten nefes alamama gibi bi sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorumBen hâlâ şu kısmı anlayamadım. Kapak boğaza kaçınca ucu kıbleye pardon nefes borusuna mı bakıyor? Ya yemek borusuna bakarsa?
Yani %50 ihtimalin %50 ihtimalini düşünerek mi delik açmışlar? İyiymiş. Yanlarına da delik açsınlar. Yoklukta çay süzgeci yapılır.
Galiba arkadaki küçük kapaktan bahsediliyor. Ben de yeni farkına vardım.Ben hala hangi kapaktan ve delikten bahsedildiğini anlamadım. Kalemin tepesindeki o küçük kapak mı yoksa diğer büyük olan mı? Çünkü o küçük olan kaçmaz ben yutarım onu direk![]()
aa bayağı mantıklıymış ben de hep büyük kapak zannediyodum ahshss kendi kendime fail verdimGaliba arkadaki küçük kapaktan bahsediliyor. Ben de yeni farkına vardım.
Yazıda ve görsellerde hep öndeki büyük kapakmış gibi anlatıldığı için anlam verememiştim. Ulan diyorum o kapak boğaza kaçsa (ki nasıl kaçacak) bütün delikleri tıkar. Tıkamayı geç, sağa sola saplanır.
O koca kapak nasıl yutulsun @busekementaa bayağı mantıklıymış ben de hep büyük kapak zannediyodum ahshss kendi kendime fail verdim![]()
valla insanlar neleri yutuyo onu da yutar benceO koca kapak nasıl yutulsun @busekement![]()
haberi var gerçi kızçe şuan 16 yaşında:Evet, milletçe kalem arkası ısırma hobimiz olduğundan, o plastik kalemin arkasını çiğneye çiğneye o küçük tıpayı çıkarıp yutabiliyoruz.
Bence de bu daha mantıklı.![]()