Deli Yürek Kanal 7'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yusuf Miroğlu ve Kuşçu ekranlara yeniden dönüyor.Türkiye’de 'derin devlet'in ilk kez işlendiği ve izleyenlerin gönüllerinde taht kuran efsane dizi Deli Yürek çok yakında Kanal 7 ekranlarında.

519120090722054414995.jpg

Yönetmenliğini Osman Sınav’ın, yapımı Osman Sınav ve Mustafa Şevki Doğan’ın birlikte üstlendiği dizi derin devlet konusunu irdeliyor. Oyuncu kadrosu ile göz dolduran dizide Kenan İmirzalıoğlu Yusuf Miroğlu karakterini canlandırıyor. Deli Yürek dizisi aynı zamanda Zeynep Tokuş’u TV izleyicileri ile tanıştıran ilk yapım olma özelliğini taşıyor. Ali Sürmeli'nin Turgay Atacan karakteriyle mükemmel performans gösterdiği unutulmaz efsane dizide Demir Karahan, İsmail İncekara, Nejat İşler, Selçuk Yöntem, Ahmet Yenilmez, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Ebru Cündübeyoğlu, Kürşat Alnıaçık, İdil Fırat ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

Dizi senarist kadrosuyla göz dolduruyor. Dizinin senaristleri Ömer Lütfi Mete, Bahadır Özdener ve Kurtlar Vadisi dizisinin senaristliğini de yapan Raci Şaşmaz. Dizinin müziklerini üstlenen şirket ise müzik piyasasında adından sıkça söz ettiren Aria.

Dizide askerliğini bitirip evine dönen Yusuf Miroğlu’nun yaşadığı olaylar anlatılıyor. Askerden dönen Yusuf, mahalle halkı, annesi ve kız kardeşi tarafından coşku ve sevinçle karşılanır. Bu arada zengin bir ailenin kızı olan Feraye, kaza yaptığı arabasını Yusuf'un çalıştığı tamirciye bırakır. Yusuf, arabayı Feraye'nin evine götürdüğünde, gördüğü malikâne ve Feraye'nin ailesi onu çok etkiler. Sonrasında karşılaştığı bir mafya babası Yusuf’u yeni bir hayata sürükler. Yusuf Miroğlu yeni hayatında her türlü tehlikeli olaylarla karşı karşıya kalacaktır. Onun bu tehlikeler karşısında alacağı adaletli ve vicdani tavırda her zaman danıştığı Kuşçu’nun önemli bir etkisi olacaktır.

[SDNTV3]http://video.haber7.com/video_contents/22072009171924.flv[/SDNTV3]

KAYNAK

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
kurtlar vadisinin atası :)
güzel diziydi..
kanal 7 eski dizilerle iyi pirim yapıyor

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hayatımın dizisidir valla. Kurtlar Vadisi halt yemiş yanında. :D

Gerçi ikisini de Osman Sınav yaptı, ikisinin de yeri ayrıdır. :)

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kanal 7 hep eski dizileri yayınlıyo ama deli yürek çok güzel diziydi hep izlerdim ama kanal 7 de izliceğimi zannetmiyorum

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Eski bölümlermi olacak..:)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yeni bölüm çekecek halleri yok ya 7 sene sonra. :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Kanal7 yakında nostalji tv olup çıkacak..
Neyse yenisine paran yoksa eski kaliteli yayınları yayımlamak ta marifet. izleyen çok olacaktır eminim.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Kanal7 yakında nostalji tv olup çıkacak..
Neyse yenisine paran yoksa eski kaliteli yayınları yayımlamak ta marifet. izleyen çok olacaktır eminim.

Öyle deme yenilerde hiç iş yok biliyormusun...Ne varsa eski,lerde var mesela bundan sonra bi Deli yürek bi Kurtlar vadisi gibi diziler yapılabilirmi hiç sanmiyorum... Arkadaşlar inanın pozitife doğru gitmiyoruz hep negatife doğru gidiyoruz...Bazı değerlerimizi çoktan kaybettik zaten...Bundan sonrada tekrar eski halimize dönebileceğimizi hiç sannetmiyorum...:(
Deli yürek e gelince bayılarak izlediğim dizilerden bi tanesiydi zaten Kenan da favorim...Tekrar izleyeceğiz ne güzel... zaten hep eski dizilerle eski filimler izleniyor yeniler FOS Bide bu konuyu ben açayım diye düşünmüştüm ama bizim ALİ erken davranmış...:laugh:​

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
bu konuyu ben açayım diye düşünmüştüm ama bizim ALİ erken davranmış...:laugh:
Bu konularda hızlıyımdır. :dirol: :D

Hayda rinna rinna rinna rinanay :D Müziğini bile özlemişim. :D

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
İşte ''Efsane Geri Döndü'' Diye Buna Derim Ben :D

Bide Bumerang Cehennemini Verselerde İzlesek :D

Isınalım Dimi :D

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
tam 10 sene oldu bakılrmı hala acaba?

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
tv den uzağım bir süredir. internetten izliyorum bazen. Yedi numara sonrası deli yürek :) çiçek taksim hangi kanalda acaba :D:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
tv den uzağım bir süredir. internetten izliyorum bazen. Yedi numara sonrası deli yürek :) çiçek taksim hangi kanalda acaba :D:D
Bak senle iki gündür Deli Yürek'li videolar paylaşıyorduk demek ki bunu gördüler, televizyonda diziyi yeniden başlatacaklar. :P

Ay çok sevindim. :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Zaten bunlarıda yayınlamasa kapatsın kanalı Hep saçma sapan Duygu sömüren diziler yayınlıyordu yada Şarkı sözleriyle kısa filmler :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Kanal 7 iyi gidiyor valla,
Bi de şu ev kadınları için olan bi program yok mu ?
hani kadının teki tip tip hareketler yapıyo onu da kaldırsa süper olacak ve tabi en sevmediğim ama aileyle birlikte izlemek zorunda olduğum o her türkücünün yeni çıkarttığı şarkının ismini alan programlarının lanetlenerek ve bütün kasetlerinin yakılarak 5 metrelik bir derinliğe üzerine kireç dökülerek artı yakılarak defnedilmesini istiyorum :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
:D:D:D olabilir neden olmasın :D:D:D

çiçek taksi de başlasın o zaman :D:D

Çiçek Taksi nin atv de yayınlanan bölümlerini izleyebiliyormusunuz netten TRT deki bölümleri değil ama ilk atv de başladı bu dizi ama ben bi türlü atv yayınlanan bölümlerini internette bulamadım siz biliyorsanız bi link verseniz...

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Hiç bir bölümünü kaçırmamışımdır :D Süper bi diziydi

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Kanal 7 iyi gidiyor valla,
Bi de şu ev kadınları için olan bi program yok mu ?
hani kadının teki tip tip hareketler yapıyo onu da kaldırsa süper olacak ve tabi en sevmediğim ama aileyle birlikte izlemek zorunda olduğum o her türkücünün yeni çıkarttığı şarkının ismini alan programlarının lanetlenerek ve bütün kasetlerinin yakılarak 5 metrelik bir derinliğe üzerine kireç dökülerek artı yakılarak defnedilmesini istiyorum :D

Aynen ya o sabah programları ne kadar gıcık :cool: