• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Deji batarya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Azar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Azar

Öğrenci
Arkadaşlar, merhaba. iPhone 7 kullanıyorum. Batarya yüzdesi 86 şuan. Pili değiştirmek istiyorum. Sdn’de deji batarya’yı gördüm. Ama bazı yerlerde araştırdım telefonda ısınma gibi problemler yaşayanlar varmış deji’ni koyduktan sonra. Sizi deneyimleriniz nasıl? Almayı tavsiye ediyormusunuz? Standart kapasitelisini ki alayım yoxsa max kapasiteli olanı mı? Önceden teşekkürler

Arkadaşlar, merhaba. iPhone 7 kullanıyorum. Batarya yüzdesi 86 şuan. Pili değiştirmek istiyorum. Sdn’de deji batarya’yı gördüm. Ama bazı yerlerde araştırdım telefonda ısınma gibi problemler yaşayanlar varmış deji’ni koyduktan sonra. Sizi deneyimleriniz nasıl? Almayı tavsiye ediyormusunuz? Standart kapasitelisini ki alayım yoxsa max kapasiteli olanı mı? Önceden teşekkürler
iPhone 7 Plus için max kapasiteli olanı taktım bataryayla hiçbir ısınma sorunu yaşamadım.İlk şarj döngüsünde biraz ısınmalar oldu sonraları herhangi bir sıkıntı oluşmadı.

Orijinalden şaşma derim.

Baseus güvenilir bi marka onu öneririm.

Neden 9 ay?
Mesaj otomatik birleştirildi:

baseus’un bataryasını kullanmışsınız qaliba. Nasıl deneyim sunuyor?
bataryasını kullanmadım ama dünya çapında bilinen bir marka özellikle aliexpresste çok fazla satış yapan bir marka ben şarj kablosunu kullanıyorum onun. Bataryamı da değiştirmeyi düşünüyorum baseustan alırım bataryayı da.

Deji kullananların bir kısmı çok memnun bir kısmı ise hiç memnun değil kendin kullanıp deneyimlemen lazım. Şikayetvar sitesine baktığımızda bazılarınki patlamış şişmiş ısınma problemleri var.

Ocak ayında Deji marka batarya aldım Iphone 6S Plus telefonuma. Arada bir ısınma sorunu var onun haricinde başka bir olumsuzluk göremedim birde pil sağlığı bölümünde hep % 100 gözüküyor oda orijinal batarya olmadığı için.