Değişim zamanı

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Hocam sanarsın marka düşmanları :D
Takıldığım şu, Mi Note 10 Lite'ın düzeltilmiş sensör sorunu söylenirken önerilen cihaz Realme 7 Pro'nun hâlâ devam eden videoda ses ve ekran kararma sorunundan bahsetmemek. Böyle durumlara cevap yazıp karşısında durduğum için adım xiaomi fanboyuna çıktı.

LoKi*

Doçent
Reaksiyon puanı
486
Honor 20 suan fiyati düştü, oppo reno 4 ,realme 7 pro ,m51

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Takıldığım şu, Mi Note 10 Lite'ın düzeltilmiş sensör sorunu söylenirken önerilen cihaz Realme 7 Pro'nun hâlâ devam eden videoda ses ve ekran kararma sorunundan bahsetmemek. Böyle durumlara cevap yazıp karşısında durduğum için adım xiaomi fanboyuna çıktı.
?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Sensör sorunu düzeltildi, yazılımı ise berbat değil abartıyorsunuz. Bir öneride bulunurken her markaya eşit yaklaşmanızı tavsiye ederim.
Evet Xiaominin yazılımı çok iyi.O kadar iyi bir yazılıma sahip ki Amiral gemisi Mi 10t Pro videoda hdr tarafında M51 den tokat yiyebiliyor.Haklısın ben Xiaomiye haksızlık ediyorum.???
Mesaj otomatik birleştirildi:

Realme 7 pro yu önerirken videoda sıkıntılı olduğunu defalarca yazdım.Bir firma bir noktada kusuru olabilir ama birçok noktada ciddi hatalar varsa ve ciddi şikayetler yapılıyorsa o firma şapkasını önüne koyup düşünmeli.Bu forumda 5000 bandında Oneplus7t çok önerildi.Ben önermedim.Benim önermemem insanlarda Oneplus düşmanlığı olarak algılanmış olabilir ama Oneplusın performans ve akıcılık dışında diğer noktalarda tüketiciyi tatmin etmediği için önermedim ve daha iyisini yapması gerektiğini düşündüm.7 ailesinde yapılan eleştirilerden sonra Oneplus 8 ailesinde dersine çok iyi çalışıp mükemmel cihazlar önümüze koydu.Kamerada 7t iyi değildi ama 8t aynı sensöre rağmen yazılımsal iyileştirmeler sayesinde çok iyi fotoğraf cekebiliyor.Çok iyi video çekebiliyor.Oneplus 8 Pro android dünyasında 4k 60 fps videoyu bütün lenslerde çekebilen tek cihaz.Benim Xiaomiden beklentim dersine çok iyi çalışıp arayüz ve yazılımı çok iyi bir seviyeye getirmesi.Miui arayüzü sade ve güzel ikonlara sahip bir arayüz olmalı.Kamera tarafında 64mp koyacaklarına 12mp yada 20mp koyup çok iyi bir yazılımla renk doğruluğu,hdr gibi noktalarda tüketiciyi memnun etmeli.Bu forumda Xiaomi düşmanı olduğum İddaa ediliyor.Hicbir zaman Oneplus düşmanı olmadıysam Xiaomi düşmanı da olmadım.

Son düzenleme:

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Evet Xiaominin yazılımı çok iyi.O kadar iyi bir yazılıma sahip ki Amiral gemisi Mi 10t Pro videoda hdr tarafında M51 den tokat yiyebiliyor.Haklısın ben Xiaomiye haksızlık ediyorum.???

Realme 7 pro yu önerirken videoda sıkıntılı olduğunu defalarca yazdım.Bir firma bir noktada kusuru olabilir ama birçok noktada ciddi hatalar varsa ve ciddi şikayetler yapılıyorsa o firma şapkasını önüne koyup düşünmeli.Bu forumda 5000 bandında Oneplus7t çok önerildi.Ben önermedim.Benim önermemem insanlarda Oneplus düşmanlığı olarak algılanmış olabilir ama Oneplusın performans ve akıcılık dışında diğer noktalarda tüketiciyi tatmin etmediği için önermedim ve daha iyisini yapması gerektiğini düşündüm.7 ailesinde yapılan eleştirilerden sonra Oneplus 8 ailesinde dersine çok iyi çalışıp mükemmel cihazlar önümüze koydu.Kamerada 7t iyi değildi ama 8t aynı sensöre rağmen yazılımsal iyileştirmeler sayesinde çok iyi fotoğraf cekebiliyor.Çok iyi video çekebiliyor.Oneplus 8 Pro android dünyasında 4k 60 fps videoyu bütün lenslerde çekebilen tek cihaz.Benim Xiaomiden beklentim arayüz ve yazılımı çok iyi bir seviyeye getirmesi.Miui arayüzü sade ve güzel ikonlara sahip bir arayüz olmalı.Kamera tarafında 64mp koyacaklarına 12mp yada 20mp koyup çok iyi bir yazılımla renk doğruluğu,hdr gibi noktalarda tüketiciyi memnun etmeli.Bu forumda Xiaomi düşmanı olduğum İddaa ediliyor.Hicbir zaman Oneplus düşmanı olmadıysam Xiaomi düşmanı da olmadım.
Yine alakasız şeyler yazıp kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Yine alakasız şeyler yazıp kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Ben bayılıyorum alakasız şeyler yazmaya.??

Xiaomi kamera yazılımını aklı başında biri savunmamalı bence. Xiaomi kamera yazılımında iyi bi düzeyde değil.
Bunu bu forumdaki Xiaomi avukatlarına anlatamazsın.Firmayı babalarının malı gibi savunuyorlar.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Ben bayılıyorum alakasız şeyler yazmaya.??

Bunu bu forumdaki Xiaomi avukatlarına anlatamazsın.Firmayı babalarının malı gibi savunuyorlar.
Hah işte onu diyorum savunmayın firmaları.
Bir gün birisi hata yapar birgün birisi.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Konuyu kameraya getiren her zaman olduğu gibi @Erenist2020 ben bir şey savunmadım ama madem kamera diyorsunuz açın şu videoyu izleyin.
Dk 11:30 dan itibaren izle.O çok övdüğün Xiaomi.Attığın videoda adamın yüzüne dikkatli baktığında renklerin rezalet olduğunu göreceksin.Realme arkayı patlatmış.Bunun farkındayım ve zaten Realmenin video tarafında iyi olmadığını söylüyoruz.Xiaomi avukatlığını yapmaktan vazgeçmeni tavsiye ederim.İyi forumlar.