Değişim kararında kutu içeriği önemli mi ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bugün gittim evkura benim LG V10 tüketici hakları kararı gereği G6 ile değişecekti . Adamlar tam değişiyordu başka bir adam devreye girdi , üstleri miydi bilmiyorum öyle bir tipi yoktu , cihazın kutu içeriğinin kulaklıkta dahil tam olması gerektiğini söyledi . Baya tartışıldı diğer çalışanlar benim tarafımdaydı adamlar olmadı yeni gelen telefonun kutusundaki kulaklığı o kutuya koyup telafi ederiz dedi , ona da hayır dedi . Sizce bu araya giren adam haklı mı ?? Ne yapmam gerek çıldırmak üzereyim , Üniversite okuyorum taaa buraya geldim geri çevirildim yarın tekrar gel dedi . Birde niye buraya kadar geldin dedi kağıdı alıp başka evkura gidebilirdin dedi . O adama kıl oldum başka evkura mı gitsem acaba . Yoksa tüketici haklarına tekrar başvursam mı ?

ncfkr

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Evet kutu içeriği tam olmalı benim g5tede yeni 0 cihaz vereceklerdi vatan bilgisayarda bozuk telefonu verirken full kutu verdik yerine açılmamış 0 full kutulu telefon verdiler. Yarın kutuylu birlikte gidin yine olay çıkarırsa basın yaygarayı müşteri her zaman haklıdır

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Evet kutu içeriği tam olmalı benim g5tede yeni 0 cihaz vereceklerdi vatan bilgisayarda bozuk telefonu verirken full kutu verdik yerine açılmamış 0 full kutulu telefon verdiler. Yarın kutuylu birlikte gidin yine olay çıkarırsa basın yaygarayı müşteri her zaman haklıdır
İyi yarın bir bakayım sıkıntı çıkarsa eğer 20 25 liraya var verecem siparişi . Üniversite sıkıntı olduğu için beklemek istemiyorum .