beyzabetül
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 356
samsung almaya hiç niyetim yokken aklımda mi 11 lite 5g ne almak varken bir anda karar değiştirip,yeni markaya da alışamayacağımı düşünerek kullandığım markada devam etme kararı alarak vatan bilgisayardan değişim kampanyası ile s21 fe fibabanka kredisiyle 9004 tl ye almış bulunuyorum.eski note 8 cihazıma kırık dökük olduğu için 450 tl saydılar. ek indirimle falan bu fiyata düştü.ne dediysem bir türlü düz 9 k yapamadım.bu arada telefonu almak için işlemler nerdeyse 1 saat ten fazla sürdü
şuana kadar telefonu fazla kurcalama şansım olmadı ama samsung note 8 e göre ekranı bana küçük geldi.eldeki hissiyat aynı ıphone hissiyatı veriyor
bir ara s20 fe ile arasında giip geldim.nedeni s20 fe nin işletim sisteminin daha iyi olduğu yönündeki söylemler
sonra s21 fe daha güncel diye bunu tercih ettim.iyi mi yaptım bilmiyorum
ses düzeyi sanki mi telefonlara göre bana biraz düşük geldi.ama ekran parlaklığı canlılığı güzel
şuan bu telefon için ekran koruyucu ve kılıf almayı düşünüyorum.çünkü eski telefonum bayağa hırpalanmıştı
sağlam önerebileceğiniz ekran koruyucu ve kılıf modellerini yazarsanız memnun olurum.bir aralar spigen marka revaçtaydı .şuan ne durumda bilmiyorum
şuana kadar telefonu fazla kurcalama şansım olmadı ama samsung note 8 e göre ekranı bana küçük geldi.eldeki hissiyat aynı ıphone hissiyatı veriyor
bir ara s20 fe ile arasında giip geldim.nedeni s20 fe nin işletim sisteminin daha iyi olduğu yönündeki söylemler
sonra s21 fe daha güncel diye bunu tercih ettim.iyi mi yaptım bilmiyorum
ses düzeyi sanki mi telefonlara göre bana biraz düşük geldi.ama ekran parlaklığı canlılığı güzel
şuan bu telefon için ekran koruyucu ve kılıf almayı düşünüyorum.çünkü eski telefonum bayağa hırpalanmıştı
sağlam önerebileceğiniz ekran koruyucu ve kılıf modellerini yazarsanız memnun olurum.bir aralar spigen marka revaçtaydı .şuan ne durumda bilmiyorum