Ayberk45
Asistan
Apple dan daha önce değişim aldınız mı aldıysanız gelen telefonda bi sorun yaşadınız mı kullanılmış telefonlar geliyor deniliyor bu konuda ki düşüncelerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Değişim cihazları sıfır cihazlardır.O yüzden çok sorulacak bir soru yok.Apple dan daha önce değişim aldınız mı aldıysanız gelen telefonda bi sorun yaşadınız mı kullanılmış telefonlar geliyor deniliyor bu konuda ki düşüncelerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Yanlış biliyorsunuz.Sadece cihaz ve cihazın garantisinin olması yeterli.Siz sadece cihazı veriyorsunuz size aynı kapasite ve aynı renkte aynı modeli verirler.İnce bir kutuda sadece sıfır cihaz gelir.Eski telefonun aksesuarlarını ve kutusunu isterler değişimde, sıfır kutulu cihaz verirler.
Apple dan değişim almadım ama LG den dediğim şekilde değişim almıştım.Yanlış biliyorsunuz.Sadece cihaz ve cihazın garantisinin olması yeterli.Siz sadece cihazı veriyorsunuz size aynı kapasite ve aynı renkte aynı modeli verirler.İnce bir kutuda sadece sıfır cihaz gelir.
Firmadan firmaya değişebilir.Fakat Apple da durum böyle.Apple dan değişim almadım ama LG den dediğim şekilde değişim almıştım.
Apple dan daha önce değişim aldınız mı aldıysanız gelen telefonda bi sorun yaşadınız mı kullanılmış telefonlar geliyor deniliyor bu konuda ki düşüncelerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Ben değilde çevremde çok değişim yapanlar oldu , bir arkadaşım İphone 5'inin garantisi bitmesine 1 ay kala sorun çıktı servise verdi ,sıfırını aldı.Apple dan daha önce değişim aldınız mı aldıysanız gelen telefonda bi sorun yaşadınız mı kullanılmış telefonlar geliyor deniliyor bu konuda ki düşüncelerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler