Değişim gerçekleşen telefonlar

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Apple dan daha önce değişim aldınız mı aldıysanız gelen telefonda bi sorun yaşadınız mı kullanılmış telefonlar geliyor deniliyor bu konuda ki düşüncelerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Apple dan daha önce değişim aldınız mı aldıysanız gelen telefonda bi sorun yaşadınız mı kullanılmış telefonlar geliyor deniliyor bu konuda ki düşüncelerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Değişim cihazları sıfır cihazlardır.O yüzden çok sorulacak bir soru yok.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Eski telefonun aksesuarlarını ve kutusunu isterler değişimde, sıfır kutulu cihaz verirler.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Eski telefonun aksesuarlarını ve kutusunu isterler değişimde, sıfır kutulu cihaz verirler.
Yanlış biliyorsunuz.Sadece cihaz ve cihazın garantisinin olması yeterli.Siz sadece cihazı veriyorsunuz size aynı kapasite ve aynı renkte aynı modeli verirler.İnce bir kutuda sadece sıfır cihaz gelir.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Yanlış biliyorsunuz.Sadece cihaz ve cihazın garantisinin olması yeterli.Siz sadece cihazı veriyorsunuz size aynı kapasite ve aynı renkte aynı modeli verirler.İnce bir kutuda sadece sıfır cihaz gelir.
Apple dan değişim almadım ama LG den dediğim şekilde değişim almıştım.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ben değilde çevremde çok değişim yapanlar oldu , bir arkadaşım İphone 5'inin garantisi bitmesine 1 ay kala sorun çıktı servise verdi ,sıfırını aldı. :)