• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Değişik Facebook Durum Güncellemeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar ben kendim nasıl oluşturabilirim ? Yardımcı olur musunuz ?

---------- Post added at 14:29 ---------- Previous post was at 13:28 ----------

Tamamdır hallettim.

Bunu yeni gördüm güzel bir şeymiş.

Çok ilginç ve güzel,paylaşım için teşekkürler.

güzelmiş :P
aziz yıldırım metris aracılığıyla iyi olur he

güzelmiş :P
aziz yıldırım metris aracılığıyla iyi olur he

Bütün yorumları okudunuz , düşündünüz... düşündünüz... Aklınıza gele gele bu geldi.

Kızmayın bana ama, bazılarınızın tozuttuğunu düşünmeye başlıyorum :D

Bütün yorumları okudunuz , düşündünüz... düşündünüz... Aklınıza gele gele bu geldi.

Kızmayın bana ama, bazılarınızın tozuttuğunu düşünmeye başlıyorum :D
yok be usta fenerbahçe'liyiz bizde napalım.?
soğuttular iyice futboldan en manyakçası bu olur diye düşündüm bende :D

yok be usta fenerbahçe'liyiz bizde napalım.?
soğuttular iyice futboldan en manyakçası bu olur diye düşündüm bende :D

Fenerbahçe'li olduğunuzu biliyorum :D Bilerek yazdım zaten, rakip takım taraftarına yazıp konuda tartışma çıksın istememiştim :D

Ben de denemek istiyorum aslında ama artık bilmeyen kalmadı bunu :D Bayaa olmuştur, bir arkadaşım iphone 5 ten yazmıştı bu yöntemle. Bende İphone 5 çıktı sanmıştım gerçekten, oturdum resimlerini, özelliklerini, incelemelerini aradım ama hiç bir şey bulamadım doğal olarak. İlk kek'lerden birisiyim yani. :D

Sonra baktım ki, daha piyasaya çıkmamış Blackberry'nin bir modelinden yazmış, daha sonra duş telefonundan, elektrikli süpürgeden, saç kurutma makinesinden, tost makinesinden, filan yazınca anladım olayı :D

[MENTION=30923]CiiixXx[/MENTION]
arkadaşlar arasında deneyen yok iyi işleticem desene o zaman :P

Bu uygulama çıktıktan bir süre sonra telefonumu değiştirdiğimde paylaşımlar yapmıştım, birinde Android aracılığıyla, diğerinde de telefon modelini belirterek yazdı. İlk başta kimse inanmadı yeni telefon aldığıma, bu uygulama ile yaptığımı zannettiler. :D Bende de ''herkes öğrenmiş bu uygulamayı'' fikri oluştu doğal olarak.

Bilmeyenler vardır illaki ama bu şekilde paylaşımı gören hemen atlıyor, bu eskidi artık filan diye :D yorumu görende hemen anlıyor tabi durumu :D

"Casio saat Aracılığıyla"
"Nokia 3310 Aracılığıyla"
"Çin malı Iphone Aracılığıyla" :D :D

Ben kendim 2-3 tane daha yaptim :D
METRIS CEZAEVI ARACILiGIYLA: www.facebook.com/connect/prompt_feed.php?preview=true&api_key=269844713028217

GALATASARAY ASKI ARACILIGIYLA: www.facebook.com/connect/prompt_feed.php?preview=true&api_key=165499033526195

TIRNAK MAKASI ARACILIGIYLA:

---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:42 ----------

Ben kendim 2-3 tane daha yaptim :D
METRIS CEZAEVI ARACILiGIYLA: www.facebook.com/connect/prompt_feed.php?preview=true&api_key=269844713028217

GALATASARAY ASKI ARACILIGIYLA: www.facebook.com/connect/prompt_feed.php?preview=true&api_key=165499033526195

TIRNAK MAKASI ARACILIGIYLA: www.facebook.com/connect/prompt_feed.php?preview=true&api_key=270402496303934

Eline sağlık Galatasaray aşkı ile harika olmuş.Saol,TalhaSayar1905

konuyu yer imlerine ekledim canım sıkıldıkça kafa göre durum yazarım :D

İstediğiniz uygulamayı oluşturun ve oluşturduğunuz uygulamaının ID'sini APPIDBURAYA yazan yere yapıştırın olay bukadar.

http://www.facebook.com/connect/prompt_feed.php?preview=true&api_key=APPIDBURAYA
offf be uygulamayı nasıl yapıyorsunuz resimli anlatırmısınız ben yapamadım

---------- Post added at 12:06 ---------- Previous post was at 11:50 ----------

nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar mazda rx-8 ile yapacaktım :D

---------- Post added 30-08-2011 at 00:18 ---------- Previous post was 29-08-2011 at 23:13 ----------

http://www.facebook.com/connect/prompt_feed.php?preview=true&api_key=256171051071623

o
layı çözdüm :D mazda RX-8

kardeş resimli anlatırmısın yapamıyorum acil yardım

offf be uygulamayı nasıl yapıyorsunuz resimli anlatırmısınız ben yapamadım

---------- Post added at 12:06 ---------- Previous post was at 11:50 ----------
kardeş resimli anlatırmısın yapamıyorum acil yardım

facebookgelitiricileri.png

facebookgelitiricileri1.png

basicfacebookgelitirici.png

basicfacebookgelitirici.png

kopyaladığımız ID!yi APPIDBURAYA yazan yere yapıştırıyoruz.

http://www.facebook.com/connect/prompt_feed.php?preview=true&api_key=APPIDBURAYA

ekrntsj.png