Değişik bir XP hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srtc91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımı açtım.Hard Disk'in boş kalmasını bekledikten sonra (ADSL Modemim USB olduğu için olsa gerek) Başlat'tan Bağlan'ın üzerinde bekleyince başlat menüsü donuyor. Birşey farkettim ki , Ctrl+Alt+Del'e girince, biraz bekledikten sonra birkaç program daha açılıyor ve düzelmiş oluyor. Bunu nasıl hâlledebiliriz ?

srtc91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Volkan Taş dedi ki:
Sabit diskindeki boş alan ne kadar?

İşletim sistemim 80GB'lık bir sabit sürücüde.Boş alan ise 66 GB.Sabit sürücümün 76 GB civarı dolu olduğu zamanları da hatırlarım ama bu problem yoktu :). Yani işletim sistemi hatası gibime geliyor.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
İlk açılışta yüklenen programların bilgisayarını çok kasıyor.açılışta yüklenen programları msconfig kullanarak düzenlemeyi deneyebilirsin...

srtc91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TuningMert dedi ki:
İlk açılışta yüklenen programların bilgisayarını çok kasıyor.açılışta yüklenen programları msconfig kullanarak düzenlemeyi deneyebilirsin...
Birinci olarak , bu kadar emin konuşma. İkinci olarak , HDD LED'ine bakamayacak kadar aptal da değilim üşengeç de değilim. Bilgisayarın açılışı 15 saniye sürüyor ve HDD'nin Led'i sönüyor. Yarım dakika civarı bekledikten sonra XP'nin geri kalan programları açılıyor.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
HDD Led her zaman çözüm değildir.hard diskin okunmadığı sürece hdd led yanmaz.bazen cpu nun %100 çalıştığı sürece bile yanmaz.son olarak düzgün konuşmasını öğren seviyeli ol.bugün herkez beni buluyor!

srtc91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TuningMert dedi ki:
HDD Led her zaman çözüm değildir.hard diskin okunmadığı sürece hdd led yanmaz.bazen cpu nun %100 çalıştığı sürece bile yanmaz.son olarak düzgün konuşmasını öğren seviyeli ol.bugün herkez beni buluyor!
Ctrl+Alt+Del yönteminin de yanlış olacağını sanmıyorum :). İşlemci kullanımına bakacak kadar da zekiyim :).

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Açılışta yüklenen programların neler ?

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Bu ne ya amba tartışma yapmışsın srtc91. Herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor burda. Bir hata olduğunu söylemişsin sonrada yardımcı olmaya çalışanlara "oraya bakacak kadar zekiyim" ve "aptal değilim biliyorum herhalde" gibi kelimeler kurmuşsun. Kimse sana aptal demiyor burada lafı değiştiriyorsun sen. Madem okadar biliyorsun zaten çözmeliydin sorununu o zaman. Lütfen seviyeli tartışmalar yapalım. Birbirlerimizin laflarını da çarpıtmayalım. Teşekkür ederim.

KİLİT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...