Değişebilir ekran kartı sorunu İNTEL / AMD

gokhanuysl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar öncelikle,

Geçen yaz bi bilgisayar topladım içeriği şöyle ; i5-4670 CPU 3.40GHz , AMD 7xxx çift fan GDDR5 256 bit 2gb ekran kartı 16gb ram ve windows 8.1 şuanda ancak okadar para vermiş olmama rağmen hayal kırıklığına uğradım çünkü yeni oyunları en düşük ayarda dahi kasarak oynatıyor du ve dxdiag dan baktığım zaman gördüğüm şey '' ekran '' sekmesinde aygıt olarak intel hd 4600 yazıyor yani benim aldığım ekran kartını kullanmıyor internette baktım ancak tam olarak nasıl değiştirebiliceğimi çözemedim acaba yardımcı olabilicek varmı teşekkürler şimdiden

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pc masaüstü değilmi notebooklarda falan masaüstü kullanımında yada pildeyken falan intel çalısıyor grafik gerektiren yerlerde otomatik ekran kartına geçiyor kullanılan ram e göre kendisi

masaüstü pc ise ekran kartını aygıt yöneticisinden baktığında görebiliyormusun ?

gokhanuysl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dxdiag dan baktığımda Intel gozukuyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben surekli amd kullansın istiyorum bunu nasıl ayarlayabilirim en düşük ayarlarda bile kasıyor boyle bi sistemde normal mı ?

Aygıt yoneticisinden ikisini de görebiliyorum

Aygıt yoneticisinden Intel i devre disi bırak yaptım simdide görüntü alamıyorum :) vay arkadas reset falan attım görüntü yok

gokhanuysl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar yardımcı olacak Yokmu kasayı açıp amd olan ekran kartını cikartip taktım ama görüntü alamıyorum halen baska monitör taktım yok kasa calisiyo görüntü yok

kenji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sakın yanlış anlama ama sen kabloları doğru taktığından eminmisin onboard ekranı kartını takıp harici kartan görüntü almaya çalışıyormuşsun gibime geldi

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
güvenli modda aç sonra devre dışı bıraktığın inteli etkinleştir sonra asıl ekran kartının driverini indir kur güncellesin