Öneri Değeri Bilinmeyen İnsanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,966
Bu konu altında değerinin bilinmediğini düşündüğünüz her türlü insanı söyleyebilirsiniz. İçindeki yıldızın farkına varılmamış sanatçı, futbolcu veya başka herhangi bir şey olabilir.

Aklıma gelen ilk isim Norm Ender, yeni hâlinin değerinin bilinmediğini düşünüyorum. Eskisine kıyasla kesinlikle kalitesinde düşüş var fakat günümüzdeki piyasaya bakarsak hâlen kaliteli iş çıkarttığı söylenebilir. :)

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,966
Taha Duymaz değeri bilinmeden göçtü gitti mekanı cennet olsun Allah CC rahmet eylesin.
Kendisi ilk çıktığında fakir bir evde yemek yapıp kendini paylaşan birisi olduğundan dolayı medyanın ilgisini çekmiş ve bolca sponsor almıştı. Sanırsam birkaç yıl oldu o ünlü olalı, o zamandan beri epey zenginleşmiş. Yemek yapmaya devam ediyordu fakat TikTok üzerinde saçma video ve fotoğraflarına da denk geldiğimden dolayı kendisine karşı nötrdüm. Estetik yaptırdığını bilmiyordum bile, ölüm haberinden sonra öğrendim. Yine de üzücü bir son kendisi için.

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Bu konu altında değerinin bilinmediğini düşündüğünüz her türlü insanı söyleyebilirsiniz. İçindeki yıldızın farkına varılmamış sanatçı, futbolcu veya başka herhangi bir şey olabilir.

Aklıma gelen ilk isim Norm Ender, yeni hâlinin değerinin bilinmediğini düşünüyorum. Eskisine kıyasla kesinlikle kalitesinde düşüş var fakat günümüzdeki piyasaya bakarsak hâlen kaliteli iş çıkarttığı söylenebilir. :)
Kardiyak. Flow makinası olup çok dinlenmeyen bir rapçi. Devran şarkısını dinlemenizi tavsiye ederim.
Onun dışında Defkhan, Joker ve Saian'ın hakettiği değeri görmediklerini düşünüyorum

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,966
Kardiyak. Flow makinası olup çok dinlenmeyen bir rapçi. Devran şarkısını dinlemenizi tavsiye ederim.
Onun dışında Defkhan, Joker ve Saian'ın hakettiği değeri görmediklerini düşünüyorum
Kardiyak'ı hiç duymadım. Defkhan'ın eminim ki rap piyasasında tank olduğunu bilmeyen yoktur. Joker duruşunu bozmadığından dolayı sadece kendi hayranları dinliyor artık, Saian'ı hiç dinlemedim.

TheGodd

THATS WHY I FIGHT FOR YOU , ALBERQUERQUE!
Reaksiyon puanı
94
evet. kıymetini , anlayacağız?!?

TheGodd

THATS WHY I FIGHT FOR YOU , ALBERQUERQUE!
Reaksiyon puanı
94

Burak Oyunda

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Lisa Meitner. Yahudi asıllı bir nükleer fizikçiydi. Otto Hanh ile atom fisyonu üzerine ortaklaşa çalışmalar yürüttüler. 2.Dünya savaşı patlak verdiği sırada yahudi olduğu başka ülkeye kaçmak zorunda kaldı. O sırada Otto ile mektuplaşarak çalışmalarını sürdürdüler. Lisa çalışmalarından olumlu sonuç aldığında çalışmasını ottoya mektup ile bildirdi. Sonuç: Otto, Lisanın çalışmasını kendi çalışması gibi göstererek nobel ödülü aldı.
ŞEREFSİZ OTTO

Son düzenleme:

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
enes batur gibi birisini allah katına çıkaran insanlar varsa tabii ki burak abiye de değer vermeli. o kadar uğraşmasına rağmen max 10k izleniyor adam.
Enes Batur'u da sevmem. Yani Burak abi iyi çalışmalar yapıyor olabilir fakat sesini sevmiyorum.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Taha Duymaz değeri bilinmeden göçtü gitti mekanı cennet olsun Allah CC rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun. Sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla kendisini sevmem.
Defkhan, Joker ve Saian'ın
Saian genç rap kitlesine kendini beğendiremedi. Defkhan'ı sevmeyen yoktur. Kendisi çok üretken olmadığı için her zaman konuşamıyoruz. Joker ise kendini toxic olarak gösterip kendisini bitirdi.
Maalesef ki son 10 yıldır Atamın adını prim için bir çok kişi ağızlarına sakız yaptı.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,658
Astral. Producer kendisi.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,844
Steve Wozniak. Çok daha zorlu büyük işleri bu adam yapmıştır. Ama bütün övgüleri jobs aldı.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
aslında 41bin kişi değerleri hiç bilinmediler...